Galatasaray'a flaş teklif! Tarihinin en büyük satışı gerçekleşebilir

Galatasaray'a flaş teklif! Tarihinin en büyük satışı gerçekleşebilir
Galatasaray'ın Fransız yıldızına İngiliz devi talip oldu. Eğer Galatasaray’ın istediği rakamda anlaşma sağlanırsa, bu satış Galatasaray tarihinin en pahalı satışı olacak. İşte haberin detayları…

Galatasaray'daki üstün performansı ile özellikle Avrupa ekiplerinin odağı haline gelen Sacha Boey için flaş bir gelişme yaşandı. Arsenal’in ardından başka bir İngiliz devi yıldız oyuncuyu renklerine bağlamak istiyor.

2021'in yazında Galatasaray'ın Rennes'ten 1.15 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Sacha Boey, performansıyla büyük beğeni topladı. Piyasa değeri 17 milyon euroya kadar yükselen Fransız oyuncu, İngiliz takımlarının yakın markajında.

İngiltere basınında yer alan haberlere göre, Arsenal'in ardından Manchester United da Sacha Boey'e talip oldu. Kırmızı şeytanlar bu transferi mutlaka bitirmek istiyor. Transfer, ara transfer döneminde olmasa da sezon sonunda bitirmek niyetinde.

Galatasaray yönetimi, Fransız oyuncu için en az 20 milyon euro istiyor. Şayet transfer bu rakamlarla gerçekleşirse Boey, Galatasaray tarihinin en pahalı satışı olacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.