Fiat Egea’da inanılmaz kampanya ‘Sıfır araç sahibi olmanın tam zamanı’

Fiat Egea’da inanılmaz kampanya ‘Sıfır araç sahibi olmanın tam zamanı’
İtalyan otomotiv devi Fiat, 2024 model araç sahibi olmak isteyenler için Şubat ayı boyunca geçerli olan dev kampanyaya imza attı.

İtalyan otomotiv üreticisi Fiat, Türkiye’deki otomotiv sektöründe uzun süredir devam eden kriz durumunu kendi lehine çevirmek, yenilenen yüzleri ile 2024 model araçlarının otomobil sahibi olmak isteyenlerle buluşturmak için pazar araştırmalarına aralıksız devam ediyor.

FIAT TIPO

Fiat’ın gerçekleştirdiği pazar araştırmaları sonucunda Şubat ayı boyunca geçerli olan ve otomotiv sektörünü altüst edecek kampanyasını başlattı.

SEDAN TASARIMI

Fiat gerçekleştirdiği pazar araştırmaları neticesinde, Şubat ayı boyunca devam edecek olan dev kampanyasını başlattı ve resmi internet sitesinden de bu dev kampanyayı 2024 model sıfır kilometre araç sahibi olmak isteyenler için duyurdu.

KROM DETAYLI YEN DİREKSİYON

Bu kampanyanın asıl amacı, ülkemizdeki otomotiv sektöründe uzun süredir yaşanan kriz durumuna rağmen satışlarını arttırmak ve insanları en uygun yoldan 2024 model araç sahibi yapmak.

7" RENKLİ GÖSTERGE PANELİ

Fiat, başlattığı bu kampanyayı Türkiye’de en çok tercih edilen modeli olan ‘EGEA SEDAN’ için Şubat ayının sonuna kadar geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasını altüst edecek olan bu kampanya, 2024 model bir araç sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat. Kampanya, sıfır kilometre bir ‘EGEA SEDAN’ sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından çok beğenildi.

Fiat’ın başlattığı bu dev kampanya kapsamında, ‘EGEA SEDAN’ modeli için 300 bin TL 24 ay vadeli, yüzde 2,39 faizli kredi ya da 200 bin TL 12 ay vadeli, faizsiz kredi kampanyalarını içeriyor.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ VE GÜNCEL FİYATI

ekran-alintisi-001.jpg

ekran-alintisi1.jpg

ekran-alintisi2.jpg

111.jpeg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.