Fenomen isim Filozof Ramazan Hoca bıçaklanarak öldürüldü

Fenomen isim Filozof Ramazan Hoca bıçaklanarak öldürüldü
Diyarbakır'ın sevilen isimlerinden Filozof Ramazan lakaplı Ramazan Pişkin Cerrahpaşa'da kendisine ait çay ocağında defalarca bıçaklanarak öldürüldü.

Diyarbakır'da Ramazan hoca olarak nam salan İbrahim Pişkin'in öldürülmesi hayranları üzerinde şok etkisi yarattı.

Sosyal medyadan yayınladığı dini konuşmaları ve paylaşımlarıyla fenomen haline gelen Ramazan Pişkin Cerrahpaşa'da işlettiği çay ocağında ağır yaralanmış bir halde bulundu.

Uğradığı saldırıda defalarca bıçaklanan Ramazan Pişkin, sağlık ekipleri tarafından Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak ağır yaralanan fenomen isim Ramazan Pişkin doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

HÜSEYİN ÇEVİK, RAMAZAN HOCA'YI BÖYLE ELEŞTİRMİŞ

Bugün bıçaklanarak öldürülen fenomen isim Ramazan Hoca'nın Hüseyin Çevik tarafından yerden yere vurulduğu ve uzak durulması gereken isimlerin başında ilan edildiği ortaya çıktı. Hüseyin Çevik konuşmasında Diyarbakırlı Ramazan Hoca için “Ramazan ehli sünnet değil, bidatçıdır, vahabi kafasıdır. Bu adam sapık. Hoca müsveddesinden uzak durun.” diyor.

ibrahim.webp

Ramazan Pişkin'in saldırıya uğradığı eczacı komşusunun dikkati sayesinde ortaya çıktı. Çay ocağının boş olduğu halde camda kan izleri olduğunu fark eden eczacı polise haber verdi. İçeri giren polis ekipleri ise Ramazan Pişkin'i ağır yaralı halde buldu.

İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI SORUŞTURMA AÇTI

Polis ekiplerinin çay ocağındaki incelemesinin ardından Ramazan Pişkin'in çok sayıda bıçak darbesi aldığı belirlendi. Ekipler cinayeti aydınlatmak üzere çevredeki dükkanların güvenlik kayıtlarını incelemeye başladı.

DİYARBAKIR'IN SEMBOL İSİMLERİNDEN BİRİ HALİNE GELMİŞTİ

47 yaşındaki Ramazan Pişkin küçük yaşlarından itibaren dini kitaplar okuyarak öğrendiklerini çevresindekilere anlatıyordu. Edindiği bilgileri Ulu Cami’de vatandaşlara anlatan Ramazan Pişkin'e bir süre sonra ‘Filozof Ramazan Hoca’ lakabı takıldı. Diyarbakır'ın sembol isimlerinden biri haline gelen Ramazan Pişin, konuşmalarını sosyal medya üzerinden paylaşmaya başlayınca çok sayıda takipçiye ulaştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.