Fenerbahçe'ye şok ceza 'Disiplin Kurulu karara vardı'

Fenerbahçe'ye şok ceza 'Disiplin Kurulu karara vardı'
Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Disiplin Kurulu, Anadolu Efes ile oynanan Türkiye Kupası finalinde yaşanan olaylardan dolayı Fenerbahçe Beko’ya ceza yağdırdı.

18 Şubat 2024 tarihinde Türkiye Kupası finali kapsamında karşı karşıya gelen, Türk basketbolunun iki dev takımı, Fenerbahçe ile Anadolu Efes karşı karşıya gelmişti.

Kıran kırana geçen mücadeleden Fenerbahçe Beko 80’e 67’lik skor ile rakibi Anadolu Efes’i yenerek şampiyonluk kupasını müzesine götüren taraf olmayı başardı.

Resim

Fakat dev müsabakada konuşulan tek şey sahadaki basketler değildi. Tansiyonun zirvede olduğu maçta, Fenerbahçe taraftarının başlattığı olaylar ve kötü tezahüratı Fenerbahçe Beko’nun başına bela oldu.

Resim

Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı ile ilgili karara vardı. TBF’nin aldığı bu karar doğrultusunda Fenerbahçe’ye, meydana gelen seyirci olaylarından ve bu olayların bu sezon ikinci kere tekrarlanmasından dolayı 60 bin TL, Fenerbahçe seyircisinin kötü tezahüratı ve bu olayın da bu sezon ikinci kez yaşanmasından dolayı 60 bin TL olmak üzere toplamda 120 bin TL para cezası ile cezalandırılması yönünde karara vardı.

ekran-alintisi-jpg5.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.