Alperen Şengün yine şov yaptı 'Takımını tek başına sırtladı'

Alperen Şengün yine şov yaptı 'Takımını tek başına sırtladı'
Bu gece en prestijli basketbol ligi olan NBA'de milli basketbolcumuz Alperen Şengün’ün de forma giydiği Houston Rockets, Phoenix Suns ile karşı karşıya geldi.

Bu gece, tüm dünyadaki en prestijli basketbol ligi olan NBA’de, milli basketbolcumuz Alperen Şengün’ün de forma giydiği Houston Rockets, ile Phoenix Suns ile karşı karşıya geldi.

Houston Rockets’in kendi evi olan Toyota Center’da oynanan heyecan dolu maç, milyonları ekranları başına kilitlerken binlerce kişinin de stada akın etmesine sebep oldu.

Resim

A Milli Erkek Basketbol Takımı’nda da forma giyen ve NBA’de gösterdiği başarılı performansı ile gündemden düşmeyen, NBA efsanesi olma yolunda hızlar ilerleyen ve bizleri gururlandıran, genç yıldız Alperen Şengün’ün de yer aldığı Houston Rockets, rakibi Phoenix Suns’ı resmen sahaya gömdü.

Houston Rockets, dev karşılaşmadan 114’e 110’luk bir skor ile galip gelmeyi başardı. Temsilcimiz Alperen Şengün nerdeyse her zaman olduğu gibi yine takımının sırtlayarak bütün ilgiyi üstüne çekmeyi başardı.

Resim

A Milli Basketbol oyuncumuz Alperen Şengün bu dev karşılaşmada, 17 sayı, 4 asist ve 12 ribaund ile ‘Double-Double’ yaparak gösterdiği performans ile izleyenleri büyüledi.

PERİYOLAR VE İSTATİSTİKLER

ekran-alintisi-jpg7.jpg

ekran-alintisi-jpg8.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.