Faturasız hat kullananlar dikkat!

Faturasız hat kullananlar dikkat!
Türk Telekom faturasız hat satın alan müşterileri için yeni kampanyasını duyurdu.

AA - Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom, insan odaklı yaklaşımıyla ihtiyaç ve beklentilere yönelik çözümler geliştirmeyi sürdürüyor.

Bu çerçevede Türk Telekom, "Yakmayan Paketler" ile yeni faturasız hat satın alan müşterilerinin yaz dönemi boyunca her ay paket satın alma derdine son veriyor.

"Yakmayan Paketlerle" yaz dönemi boyunca paket almak zorunda kalmayacak olan faturasız Türk Telekom müşterileri, avantajlı fiyatlarla yazın tadını çıkarıyor.

30 GB'lık paketin fiyatı 3 aylık 190 TL, 50 GB'lık paketin fiyatı 3 aylık 240 TL, 100 GB'lık paketin fiyatı ise 3 aylık 360 TL olarak açıklanırken, paketi satın almak isteyen yeni Türk Telekom faturasız hat müşterileri, Türk Telekom mağazalarından ya da mobil uygulaması üzerinden pakete sahip olabiliyor.

Kampanya dahilinde satışa sunulan paketler içerisinde 3 ay boyunca internete ek olarak 5 bin dakika ve 5 bin SMS kullanım hakları yer alıyor.

Türk Telekom, "Yakmayan Paketleri" satın alan ve seçili müzik uygulamalarına ilk kez üyelik yaptıracak olan müşterilerine 3 aylık ücretsiz Youtube Premium üyeliği vererek müşterilerinin yaz aylarını daha keyifli hale getiriyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.