Faturada adı soyadı yazan tüm emeklilere nakit para verilecek

Faturada adı soyadı yazan tüm emeklilere nakit para verilecek
Faturasında adı soyadı yazan emeklilere müjdeli haber geldi. Banka tarafından duyurulan kampanya, yüzleri güldürdü.

Bankalar, emeklilere yönelik olarak peş peşe yeni kampanyalarını duyurmaya devam ediyor ve bu kampanyalardan biri maaş promosyonu için düzenlendi. En yüksek emekli maaşı promosyonunu sunan banka şu anda ING Bank olarak öne çıkıyor. ING Bank, emeklilere otomatik ödeme talimatı verenlere 15 bin TL'ye kadar promosyon ödeyeceğini duyurdu.

ING Bank'ın otomatik ödeme kampanyası kapsamında yapılan açıklamada, "SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 10.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı'nıza 5.000 TL’ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 15.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da, emekli maaş promosyonundan yararlanabilirler" denildi.

Kampanyaya katılmak için, vadesiz hesaptan tanımlı Otomatik Fatura Talimatlarının verilmiş olması ve vadesiz hesaplarına bağlı bir destek hesap ürününe sahip olunması gerekiyor. Bankalar, adı soyadı yazan faturalarda kişiye özel fırsatlar sunabiliyorlar.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.