Fatih Altaylı’dan Fatih Terim’e sert çıkış ‘İşin içinde damadı var’

Fatih Altaylı’dan Fatih Terim’e sert çıkış ‘İşin içinde damadı var’
Fatih Altaylı'dan ünlü futbol adamlarını dolandıran Seçil Erzan ile ilişkin flaş açıklamalarda bulundu.

Galatasaray eski yöneticisi gazeteci Fatih Altaylı, ünlü futbol adamlarını dolandıran Seçil Erzan ile ilişkin flaş açıklamalarda bulundu.

44 milyon dolarlık dolandırıcılık davasında ilk duruşma dün gerçekleşmişti. Seçil Erzan’ın birçok spor camiasında ün yapmış kişileri dolandırıldığı iddia edilmişti.

Konuya ilişkin gazeteci Fatih Altaylı ise flaş bir iddiada bulundu. Altaylı, "Bu davada asıl unsur Fatih Terim iken bir anda ortalıkta görünmemeye başladı. Niye? Bu fon ilk ortaya çıktığında "Fatih Terim fonu" değil miydi? Seçil Erzan'la avukatını evlendirmeye kalkışan Fatih Terim değil miydi? Ben bunu aylar önce yazdım Terim'in avukatı Seçil Erzan'la nişanlandı." dedi.

Fatih Terim’in damadının da bu işin içinde olduğunu söyleyen Altaylı, “Fatih Terim'e adalarda modalarda yemekler gezmeler ayarlamak şimdi ise işin içinden çıktı. Damadı Volkan Bahçekapılı da bu işte var. Acayip bir durum var ortada. Fatih Terim buhar gibi kayboldu ortalıktan. Başka futbolcular konuşmaya başladı." İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.