Ev sahibinden kiracıya pes dedirten olay

Ev sahibinden kiracıya pes dedirten olay
İstanbul Maltepe'de bir apartmanda iki dairesi bulunan bir ev sahibi, bir türlü kiracılarından istediği kirayı alamadı. Ev sahibi de çareyi tartıştığı kiracılarını ifşa etmekle buldu

Maltepe'de bir apartmanda iki dairesi bulunan ev sahibi, kiracılarını evden çıkartmak istiyordu. Kiracıları evden çıkaramayan ev sahibi öyle bir yönteme başvurdu ki gerçekten bu kadarı 'pes' dedirtti. Ev sahibi apartmanın kapısına bir ilan astı. Asılan kağıtta kiracıların isim ve soy isimleriyle birlikte ödedikleri kira tutarını yazdı. Bununla da yetinmeyen ev sahibi, 'dairemden çıkın' dediği kiracıları vicdansızlıkla suçladı. Asılan ilan ev sahibi ve kiracı kavgalarının geldiği son nokta oldu.

"BU BİR SUÇ"

soisjiis.png

Avukat- Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Hanife Emre Kara, "Ev sahibi, bu ilanı asarak kiracısının hem isim ve soyisimini yayıyor hem de kiracısının ödediği bedeli ifşa ediyor. Ev sahibinin yaptığı aslında bir suç. Ev sahibi bu ilanı asarak kiracısının huzurunu bozuyor aynı zamanda huzur ve sükununu bozma suçu işliyor." dedi.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

luigklhuliugl.png

Kanal D Haber'in haberine göre vatandaşlar, "Ne diyebilirim ki? Ev sahipleri hep vicdansız", "Bunu yapma cesaretini nereden alıyor?" diyerek duruma tepki gösterdiler.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.