Ev sahibi olmak isteyenlere duyuruldu 2 milyon TL’lik hızlı kredi imkanı

Ev sahibi olmak isteyenlere duyuruldu 2 milyon TL’lik hızlı kredi imkanı
Garanti Bankası, ev almak isteyen ancak düşük faiz arayan müşterileri için bir fırsat sundu.

Garanti Bankası, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara uygun faizli bir konut kredisi sunuyor. Merkez Bankası'nın faiz arttırımı kararı sonrası bankaların konut kredisi faizleri yükselmişti. Bu da ev almak isteyen vatandaşların hayallerini ertelemesine neden olmuştu. Garanti Bankası, 2024 yılına özel bir konut kredisi kampanyası başlattı. 1 milyon TL'den 2 milyon TL'ye kadar konut kredisi kullanabilecek olan vatandaşlar, 240 ay vade seçeneği ile geri ödeme yapabilecek.

garanti-bankasi-kredi-borc-erteleme-yapiyor-mu-48390.jpg

GARANTİ BANKASI'NDAN 2 MİLYON TL'YE KADAR KONUT KREDİSİ

Garanti Bankası, ev almak isteyen vatandaşlara avantajlı faiz oranları ile kredi imkanı sağlıyor. Banka, 2024 yılı için hazırladığı konut kredisi paketini duyurdu. 1 milyon TL'den başlayan ve 2 milyon TL'ye kadar çıkan konut kredileri, 240 ay vade ile geri ödeniyor.

Garanti Bankası, her bütçeye uygun konut kredisi paketi sunacağını açıkladı. Konut kredisi almak isteyen vatandaşlar, bankanın yeni kampanyasından yararlanabilecek. Aylık taksit tutarı ise 39.603 TL olarak belirlendi. Garanti Bankası'nın konut kredisi kampanyası ile ilgili detaylar, bankanın web sitesinde yer alıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.