Ev almak isteyenler dikkat 'Uygun kredi için tarihleri tek tek açıkladı'

Ev almak isteyenler dikkat 'Uygun kredi için tarihleri tek tek açıkladı'
Ev almak isteyen, eve yatırım yapmak isteyen vatandaşlar için uzman isim uygun kredi için tarihleri tek tek açıkladı.

Artan kiralar, enflasyon ve ekonomik kriz derken ev almak da vatandaş için hayal olmuşken Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Akçam’dan vatandaşların içine su serpecek açıklama geldi.

konut-3.jpg

Akçam 2024 yılında ev piyasasında dengelerin değişeceğinin altını çizerek belirtti.
Konut piyasasının düşmesini alıcılar ve yatırımcılar dört gözle bekliyor. Konut piyasasında son dönemde yaşanmaya başlayan konut fiyatları büyük yankı uyandırmaya devam ediyor.

Hakan Akçam konut almak isteyen alıcı ve yatırımcılar için uygun kredi tarihlerini açıklayarak 2024 konut piyasasında neler olacağı hakkında detaylı açıklamalarda bulundu,
Mayıs ve Haziran aylarına dikkat çeken Hakan Akçam o aylarda öğrencilerin şehirleri terk etmesi nedeniyle konut piyasasında fiyatların sabit kalacağını belirtti.

Mayıs ve Haziran ayının ardından Eylül ve Ekim aylarında ise okulların açılması ve tayin döneminin başlaması nedeniyle konut fiyatlarında hareketlenme olabileceğini belirtti.

konut-1.jpg

GÖZLER YENİ KREDİ PAKETİNDE

Akçam vatandaşların bir kısmının açıklanacak yeni kredi paketini beklediğini vurgulayarak, "1,20 kredi faiz oranı 180 ay vade ile ilk konutunu alan vatandaşa bir kredi açacaklarını beyan ettiler. Bu da yakın zamanda hayata geçirilecek" diye konuştu.
Yeni çalışma ile uygun kredilerin devreye alınması bekleniyor. Bu durum piyasayı daha da canlandıracağı öngörülüyor. '' Açıklamalarında bulundu

1692170723-kartinki-pibig-info-p-kartinka-sdelka-s-nedvizhimostyu-krasivo-32.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.