Esra Hanım kurtar beni serzenişi hayrete düşürdü 'Esra Erol'un ağzı açık kaldı'

Esra Hanım kurtar beni serzenişi hayrete düşürdü 'Esra Erol'un ağzı açık kaldı'
Ekranların ilgiyle izlenen programı Esra Erol’da her geçen gün bir konuk gündem olmaya devam ediyor

İlginç konukları ve ele aldığı konularla milyonları ekranlara kilitleyen programın bu haftaki gündemi izleyicileri hayrete düşürdü.

Esra Erol’da programına katılan Selami Karadağlı eşi hakkında inanılmaz iddialar ortaya attı Esra Erol‘dan yardım istedi. programa katılan Karadağlı‘nın söyledikleri stüdyoda olay yarattı.

Karısıyla evliliklerinin nasıl başladığını; ikimizin de ikinci evliliği bir çocuğumuz oldu ben bu kadınla evlendiğimden beri sürekli uzaklaştırma aldım diyerek anlatan Karadağlı‘nın söyledikleri stüdyodaki konukları da hayrete düşürdü. Karadağlı ben her zaman yemeği dışardan söyledim. Bilenler bilir saç kıllarından ev görünmez temizlikçi tutalım evi temizletelim demeden o ev temizlenmezdi dedi. Karadağlı aynı zamanda eşinin eve KADES’i çağırıp baskın yaptırdığını da iddia etti

EŞİ CANLI YAYINI ARADI

Daha sonra iddialara maruz kalan eş, Emine Hanım canlı yayına bağlandı. Ardından tansiyon yükseldi. Emine Hanım Selami Bey ile hiç mutlu olmadığını söyleyerek, "Esra hanım ben yalan söyleyemem. 2 -3 ay mutlu günümüz oldu. Ben onunla hiç mutlu olmadım. 2 yılda hiç mutlu olamadım ve hayatımı zindan etti" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.