Eskişehir Osmangazi Üniversitesi çok sayıda personel alacak İlan Resmi Gazete'de yayımlandı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi çok sayıda personel alacak İlan Resmi Gazete'de yayımlandı
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi KPSS puan sınırlaması ile çok sayıda sözleşmeli personel alımı yapacak. Personel alım şartları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 14'ü hemşire, 30'u güvenlik görevlisi olmak üzere çok sayıda sağlık teknikeri, sağlık personeli, röntgen teknisyeni, mühendis ve büro personeli alımı ilanı verdi.

BAŞVURU ŞEKLİ VE YERLEŞTİRME SONUÇLARININ DUYURULMASI

-Başvurular ilanın Resmî Gazete’de yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde e-Devlet üzerinden “Eskişehir Osmangazi Üniversitesi - Kariyer Kapısı
Kamu İşe Alım” hizmeti veya “Kariyer Kapısı” https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresinden yapılacaktır.

-Şahsen başvuru alınmayacak olup
posta, fax veya e-posta ile yapılan müracaatlar da kabul edilmeyecektir.

-Adaylar ilan edilen nitelik kodlarından sadece birine başvuru yapabilecektir. Birden fazla nitelik koduna başvuran adayların başvuruları geçersiz
sayılacaktır.

-Adayların KPSS puanı, mezuniyet, adli sicil, askerlik ve kimliğine dair bilgiler e-Devlet üzerinden sisteme yüklenecek olup adayların söz konusu
bilgilerinde hata mevcut ise başvuru yapmadan önce ilgili kurumlardan gerekli güncelleme/düzeltmeleri yaptırmaları gerekmektedir.

-Mezuniyet bilgileri otomatik olarak gelmeyen adaylar başvuru güncel bilgilerini manuel olarak giriş yapıp, diploma örneği veya mezuniyet belgelerini pdf formatında yüklemeleri gerekmektedir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.