Erciyes Üniversitesi'ne 144 sözleşmeli personel alınacak

Erciyes Üniversitesi'ne 144 sözleşmeli personel alınacak
Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Erciyes Üniversitesi'ne 144 sözleşmeli personel alınacak.

Erciyes Üniversitesi'nin çeşitli departmanlarında çalıştırılmak üzere toplamda 144 kişilik sözleşmeli personel ihtiyacı bulunuyor. Bu pozisyonlar arasında 42 hemşire, 41 teknik destek elemanı, 38 sağlık teknikeri, 10 güvenlik görevlisi, 10 ofis çalışanı, birer mühendis, biyolog ve diyetisyen yer almaktadır. İlgilenen adaylar, başvurularını e-Devlet portalı ya da "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" adresi üzerinden ay sonuna dek gerçekleştirebilir.

erciyes-universitesi-2-sozlesmeli-personel-aliyor-160012-20230202.jpg

Başvuru yapacak kişilerin, 2022 KPSS (B) grubu sınavından lisans mezunları için KPSSP3, iki yıllık üniversite mezunları için KPSSP93 ve lise mezunları için KPSSP94 puan türlerinden minimum 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

ALIMLARDA KPSS PUANI ESAS ALINACAK

2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) B grubu için, sınavsız alım sürecinde adaylar ilgili puan türüne göre en yüksekten başlayarak sıralanacak. Her açık pozisyon için, ilan edilen sayının bir katı kadar yedek liste oluşturulacak. Aday listeleri, başvuru süresinin bitiminden itibaren bir ay içinde Erciyes Üniversitesi'nin resmi web sitesi üzerinden ilan edilecek.

juyth.jpg

Eğer asıl listedeki adaylar belirlenen sürede başvuruda bulunmazsa ya da gerekli şartları karşılamadıkları anlaşılırsa, yedek listedeki adaylar belirlenen sıraya göre yerleştirileceklerdir. Eğer son sıradaki adayların puanları eşitse, öncelikle mezuniyet tarihleri önce olan adaya, eğer bu da eşitse doğum tarihi daha eski olan adaya öncelik verilecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.