En ucuz pideyi o şehir satacak 'İstanbul’a göre yarı fiyatına'

En ucuz pideyi o şehir satacak 'İstanbul’a göre yarı fiyatına'
Ekmek ve pide zamlarından sonra Ramazan’ın olmazsa olmazlarından pideyi en uygun fiyata o şehir satıyor. Sofralar pideye doyacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından satılan Ramazan pidesinin fiyatı 7,5 TL olarak belirlendi. Bir “Balıkesir klasiği” olarak satılan 350 gramlık ‘Kare Ramazan Pidesi’ almak isteyen vatandaşlar, diğer illerde 15 liralara çıkan pide fiyatları yerine Balıkesir’de sadece yarı fiyatını ödeyecek.

TÜRKİYE’NİN EN UCUZ PİDESİ BALIKESİR’DE

Uygun fiyata sofralarına pide eklemek isteyen Balıkesirli vatandaşlar için Ramazan Ayı boyunca Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından satılacak Kare Ramazan Pidesi’nin fiyatı bu yıl 7,5 TL oldu.

aw159451-03.jpg

İstanbul ve Ankara gibi şehirlerde 15 liradan satılan Ramazan pidesine göre oldukça uygun olan ve Balıkesirli vatandaşın erişebildiği Kare Ramazan Pidesi, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da sofralara bol bol girecek.

Fırıntaş Büfeleri ve satış noktalarından 7,5 liraya alınabilecek Kare Ramazan Pidesi, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz tarafından bir “Balıkesir klasiği” olarak ifade edildi. Öte yandan Başkan Yücel Yılmaz, Balıkesirlilere bereketli ve hayırlı ramazanlar diledi.

aw159451-02.jpg

Ramazan ayı boyunca Kare Ramazan Pidesi dışında en çok tercih edilen somun ekmek, köy ekmeği ve tam buğday ekmeği üretimi de sürecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.