Emeklilere 10 bin TL ödül

Emeklilere 10 bin TL ödül
Emekli maaşını Akbank'a taşıyan vatandaşlara bankadan 10 bin TL'ye varan ödül kampanyası

Arif Aydın Kaplan / KAMU SON HABER

Akbank duyurduğu kampanyasında SGK emekli maaşını bankaya taşıyan müşterilere 7 bin TL'ye varan promosyona ek 3 bin TL chip-para veriyor.

Toplamda 10 bin TL'ye varan kampanya fırsatı 30 Haziran'da sona eriyor.

Bankanın resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşını 01 Haziran – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında Akbank’a taşıyan ve 3 yıl boyunca maaşını bankadan almayı taahhüt eden emeklililerin bu kampanyadan faydalanabileceğini ifade etti.

KAMPANYANIN DETAYLARI

- Kampanya dönemi içerisinde, aktif Akbank bireysel kredi kartı olmayanlar veya ilk kez Axess veya Wings başvurusu yaparak onaylanan kartını teslim alanlar, 12 ay boyunca tek seferde veya toplamda her ay en az 2.500 TL harcama sözüne 3.000 TL chip-para ile toplamda 10.000 TL ödül fırsatından yararlanabileceklerdir.

- Şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarınızı kolayca Akbank’a taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz.

- Promosyon ödemesi için SGK ile imzalanmış olan "Gelir/Aylık Alanlara Promosyon Ödenmesine İlişkin Protokol" koşulları geçerlidir.
- Müşterinin promosyondan faydalanabilmesi için gelir/aylıklarını üç yıl bankamızdan almayı taahhüt etmesi gerekmektedir. Taahhüt süresi promosyon ödemesinin müşterinin hesabına geçmesi ile başlamaktadır.

- SGK gelir/aylığını Akbank'a taşıyan emekliler için promosyon tutarı emeklinin 1 aya denk gelen gelir/aylık tutarına göre hesaplanır. İlgili tutar bir aya tekabül eden net gelir /aylığın 3.500 TL ye (3.500 TL hariç) kadar olması halinde 4.200 TL, 3.500 - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olması halinde 4.850 TL, 7.500 – 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olması halinde 6.250 TL, 10.000 TL'nin üzerinde olması halinde 7.000 TL'dir. Nafaka ve haciz kesintileri bulunan kişiler için ilgili kesintiler çıkarıldıktan sonra kalan tutara göre promosyon ödemesi yapılır.

- Her bir kişi promosyondan sadece 1 kez faydalanabilir.,

- Bankamızdan birden fazla emekli maaşı alan müşteriler, 1 den fazla maaşı için promosyon talebinde bulunurlarsa ilgili maaşların toplam tutarına göre 1 kez promosyona hak kazanır.

- "Emekli Promosyon Taahhütnamesi" ni imzalayarak promosyon başvurusunda bulunan müşterilerin ilk emekli maaşlarının Akbank'a yatmasına istinaden 3 iş günü içinde ödemesi gerçekleştirilir.

- Taahhüt süresi içinde vefat haricinde herhangi bir nedenle SGK tarafından gelir/aylık ödememin kesilmesi veya herhangi bir sebeple gelir/aylığının farklı bir bankaya taşınması durumunda, veya müşterinin taahhüt süresi dolmadan promosyon taahhüdünü sonlandırmak istemesi durumunda, promosyon ilişkisi iptal edilecek olup, Bankanın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın kalan taahhüt süresi dikkate alınarak kıstelyevm usulü ile ödenen promosyon tutarı geri alınacaktır.

- Akbank T.A.Ş. dilediği zaman kampanyayı durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

CHİP PARA ÖDEME KOŞULLARI

- Kampanyadan, 01 Haziran – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında emekli maaşını bankamıza taşımış veya bankamızdan almakta olan ve kampanya dönemi içerisinde promosyon başvurusu yapmış müşteriler arasında, aktif Akbank bireysel kredi kartı olmayan veya ilk kez Axess veya Wings başvurusu yaparak kartı onaylanıp teslim alanlar içerisinden, kendisine kampanya katılım SMS’i gönderilen müşteriler faydalanabilir.
- Ticari kartlar, Ek kart ve sanal kart başvuruları kampanya kapsamı dışındadır.
- Harcama sözünüz size özeldir.
- Ödül 3.000 TL’dir ve tek seferliktir, her ay tekrar etmez.
- Harcama sözünüz size gönderilen SMS’te belirtilen şekilde kampanya başvurunuzdan ve katılım koşullarını sağlayarak başarılı kayıt SMS’ini almanızdan 1 gün sonra başlar, 12 ay boyunca devam eder. Kampanyaya katılabilmek için müşterinin kartını teslim almış olması gerekmektedir.
- Ödül yüklemesi ve kampanyaya dahil olabilmek için, kampanya katılım kontrollerinden başarılı şekilde geçmiş olmak gerekir. Taahhüt kontrollerine uymadığı için olumsuz dönüş alan müşterileri kampanyadan yararlanamayacaktır.
- Müşterinin kampanya teklif SMS’ini alabilmesi ve akabinde harcama sözü verebilmesi için gerekli iletişim ve veri işleme izinlerini vermiş olması gerekmektedir
- Harcama sözü kapsamında tüm kartlarınız ile 12 ay boyunca her ay toplam minimum 2.500 TL ve üzeri harcama gerçekleştirilmelidir.
- Alışverişler, nakit çekimler, anlık ve fatura talimatı ve vergi ödemeleri, fon talimatları, yurtiçi yurt dışı harcamalar, harcama sözüne dahildir.
- Kartınızın kapanması, takip’e alınması veya aylık harcama sözünü yerine getirememeniz durumunda, sadece yerine getirmediğiniz ay veya aylar özelindeki taahhüdünüze istinaden verilen chip-paradan; önce chip-para silinir, yeterli chip-para yoksa Axess kredi kartı hesabınıza borç olarak yansıtılır.
- Harcama sözünü yerine getirmediğiniz durumda her ay en fazla 250 TL chip-para geri alınacak ya da geri alınacak chip-para bulunamadığı durumda hesabınıza borç olarak yansıtılacaktır.
- Chip-parayı kullanmadığınız ilk 15 gün içinde 444 25 25’i arayarak harcama sözünüzü iptal edebilirsiniz.
- Chip-paralarınız anında yüklenir ve tüm Axess Üye iş yerlerinde ve Chip-para ile Öde işlemlerinizde geçerlidir.
- Taksitli Borç Transferi, faiz, ücretler, bekleyen taksitler sözünüze dahil değildir.
- Sözünüz bitene kadar, diğer harcama sözlerinden ve Avans Mil Puandan faydalanılamaz.
- Akbank T.A.Ş kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.