Emekliler bayram edecek Banka devinde piyasayı sarsacak promosyon kampanyası

Emekliler bayram edecek Banka devinde piyasayı sarsacak promosyon kampanyası
Ünlü bankadan emeklileri sevindirecek haber. Promosyon kampanyasını uzattı

Son dönemde birçok emekli, maaşlarını yeni bir bankaya taşımayı tercih ediyor, özellikle de en cazip promosyonları sunan bankaları seçiyorlar.

Bu kapsamda Akbank, SGK emekli maaşını taşıyanlara oldukça çekici bir teklif sunuyor. Akbank'tan maaşını taşıyan emekliler, 10 bin TL'ye kadar promosyon kazanırken, buna ek olarak 2 bin TL chip-para ile toplamda 12 bin TL'ye varan bir kazanç elde ediyorlar.

Başlangıçta kampanya 30 Kasım'da sona ermesi planlanmıştı ancak Akbank, promosyon tarihini 31 Aralık'a kadar uzattı. Emekliler, maaşlarını 3 yıl boyunca Akbank'ta tutmayı taahhüt etmeleri halinde 10 bin TL'ye kadar promosyondan faydalanabilecekler.

Ayrıca kampanya süresince, Axess veya Wings kredi kartına tanımlanacak her biri için 5 yeni otomatik fatura ödeme talimatına karşılık, fatura başına 400 TL ve toplamda 2 bin TL chip-para sunulacak.

Promosyondan yararlanmak isteyenler, başvurularını Akbank mobil veya internet bankacılığı aracılığıyla veya müşteri iletişim merkezinden yapabilirler.

Maaşa göre promosyon tutarı ise şu şekilde belirlenmiştir: [Maaş aralıklarına göre belirtilen promosyon tutarları burada yer alabilir

Maaşlara göre promosyon tutarı şu şekilde;

promosyonnn2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.