Emekli hemşire iş başvurusu yaparken hayatının şokunu yaşadı 'Yüzbinlerce lirasını kaptırdı'

Emekli hemşire iş başvurusu yaparken hayatının şokunu yaşadı 'Yüzbinlerce lirasını kaptırdı'
Ankara'da emekli hemşire F.K. (62), internette gördüğü 'deneyimli hemşire aranıyor' ilanı üzerinden iletişime geçtiği kişi tarafından dolandırıldı.

Ankara'da emekli hemşire F.K. (62), internette gördüğü 'deneyimli hemşire aranıyor' ilanı üzerinden iletişime geçtiği kişi, iş vaadiyle kendisini 350 bin TL dolandırdığını söyledi.

Emekli hemşire F.K., internette gördüğü 'deneyimli hemşire aranıyor' ilanı üzerinden iletişime geçti. Kendisini Mirkelam G. olarak tanıtan kişiye, işe giriş işlemleri için kimlik, ehliyet ve kredi kartı bilgilerini ileten F.K. mobil bankacılık üzerinden hesabındaki 350 bin lira başka bir hesaba gönderildi. Durumu fark edince dolandırıldığını anlayan F.K., savcılığa şikayetini iletti.

Koordinatör olarak görev yapacağını, araba verileceğini, bir miktar avans verileceğini söyleyen F.K., Sonra kredi kartı, nüfus cüzdanı ve ehliyetimin fotoğrafını çekip gönderdiğini belirtti. Daha sonra hesabımdaki paranın aktarıldığını gördüğünü söyleyen F.K., "Banka ile de görüştüm, ama iş işten geçmişti. Suç duyurusunda bulundum; ama avukatım yok. Çünkü emekliyim, ekonomik kriz var. Ben yetkililerden destek bekliyorum. Benim kefen paramı aldılar, elimde 5 kuruş param kalmadı" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.