Elon Musk resmen duyurdu: X'e konuşulacak özellik geliyor!

Elon Musk resmen duyurdu: X'e konuşulacak özellik geliyor!
Ünlü CEO Elon Musk, X'e (Twitter) WhatsApp'ta bilinen özelliğin geldiğini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Shiftdelete'de yer alan bilgilere göre, Elon Musk tarafından satın alınan Twitter, her yönden değişime ve yeniliğe uğramaya devam ediyor.

Yeni hayatına X olarak devam eden Twitter'a ilişkin Elon Musk, dikkat çeken bir özelliğin geldiğini resmen duyurdu.

TWİTTER'A ÇOK KONUŞULACAK ÖZELLİK YOLDA

Son dönemlerde platformda yaptığı değişikliklerle büyük tepki toplayan Musk, bu defa sevilen ve çok konuşulacak bir özelliği duyurdu.

Elon Musk’ın sosyal medya hesabından yaptığı söz konusu paylaşımda yeni özelliğin X’in iOS, Android, Mac ve PC sürümlerinde çalışması bekleniyor. Bunun yanı sıra, getirilen yeni özellik herhangi bir telefon numarası gerektirmeyecek. Güncellemenin ne zaman çıkış yapacağı gibi detaylar henüz kullanıcılarla paylaşılmadı.

Bu özelliğin bir süredir Twitter (X) bünyesinde değerlendirildiği biliniyor. Zira geçtiğimiz ay X’te tasarımcı olarak çalışan Andrea Conway, yapmış olduğu paylaşımda özellikle ilk bilgileri ve görselleri sağlamıştı. Musk tarafından yukarıdaki paylaşım dışında herhangi bir detay verilmese de Conway’in gönderisinde bulunan görselle özelliğin neler sunacağına dair kısıtlı da olsa bilgi edinilebiliyor.

Ekran görüntüsünde DM bölümünün sağ üst köşesinde bili bir telefon simgesi yer alıyor. Kullanıcılar buraya tıklayarak açılan pencereden sesli ve video görüşmelerini gerçekleştirebilecek. Geriye kalan tüm adımlar diğer uygulamalara benzer yani standart halde olacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.