e Okul sistemi kapandı mı 'e Okul not girişi ne zaman kapanıyor'

e Okul sistemi kapandı mı 'e Okul not girişi ne zaman kapanıyor'
Öğrenciler birinci dönem tatilini heyecanla bekliyor. Aynı zamanda e-Okul not girişi ne zaman kapanıyor diye soran öğrenciler için tüm detaylar belli oldu.

Yorucu ve yoğun okul döneminden sonra dinlenmek için bir fırsat kollayan öğrenciler, ara tatili adeta iple çekiyor. Dinlenecek ve eğlenecek bir vakit bulabilmek ve sabahları yoğun bir şekilde okula gitmeyi bırakmak için tatili bekleyen minikler, e-Okul not girişi ne zaman kapanıyor diye sorguluyor.

renci.webp

Devamsızlık haklarının dolmaması ve derslerin bitip bitmediğini öğrenmek için e-Okul not girişinin ne zaman kapanıp kapanmadığını ve dolayısıyla devamsızlık girişlerinin kapanıp kapanmadığını merak eden öğrenciler için konuyla ilgili detaylar önemli. Peki, e-Okul not girişi ne zaman kapanıyor, e-Okul sistemi kapandı mı? İşte konuyla ilgili önemli noktalar…

E-OKUL SİSTEMİ KAPANDI MI? E-OKUL NOT GİRİŞİ NE ZAMAN KAPANIYOR 2024

Okul döneminde sistemde yaşanan yoğunluklar, özellikle dönem sonlarında artarak öğrencilerin girişlerini etkileyebiliyor. Böyle anlarda e-Okul sisteminin kapatıldığı düşünülebiliyor. Ancak karne döneminde de e-Okul sistemi erişime açık olacak.

2-60-002.jpg

Not girişleri tamamlandıktan sonra giriş ekranının kapanması söz konusu olmayacak. Karne gününe kadar e-Okul sistemi öğrencilerin erişimine açık olacak. Ancak öğretmenlerin not veya devamsızlık girişleri yaptıkları ekranların 22 Ocak’tan birkaç gün önce kapatılacağı bekleniyor. Yani öğretmenler birkaç gün öncesinden sisteme devamsızlık ve not girişleri yapmayacaklar.

OKULLAR NE ZAMAN TATİL OLACAK?

E-Okul not girişi ne zaman kapanıyor diye soran öğrenciler, bir de okulların hangi tarihte kapanacağını öğrenmek istiyor.

MEB’e göre, birinci dönem sonu ara tatili 22 Ocak Pazartesi günü başlıyor. Tatilde dinlenmek ve boş zamanlarını iyi değerlendirmek isteyen öğrenciler için geri sayım şimdiden başladı.

22 Ocak 2024 tarihinde başlayan ara tatil, 2 Şubat 2024 tarihinde son bulacak ve okulların ikinci dönemi 5 Şubat’ta başlayacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.