Düzce Devlet Tiyatrosu memur alacak

Düzce Devlet Tiyatrosu memur alacak
Kültür ve Turizm Bakanlığı Düzce Devlet Tiyatrosu Müdürlüğü'ne sözleşmeli sanatkar memur ve uzman memur alacağını açıkladı.

Serdar KULAKSIZ / KAMU SON HABER


Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü tarafından Resmi Gazete'ye verilen ilanda, Düzce Devlet Tiyatrosu Müdürlüğünde görev yapmak üzere, “Devlet Sanatçıları ve Sanatçıların Sözleşmeli Olarak Çalıştırılmasına Dair Esaslar” kapsamında, Sanatkâr Memur ve Uzman Memur olarak görev yapmak üzere sözleşmeli personel alınacağı belirtildi.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK

Başvurular elektronik ortamda ilanın Resmi Gazete ’de yayımlandığı tarihten
itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde (son gün mesai saati bitimine kadar) alınacak. Başvurmak isteyen adaylar, e-Devlet üzerinden Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden başvurularını gerçekleştirecek. Şahsen başvuru alınmayacak olup posta veya diğer yollarla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek.

SINAV TARİHLERİ İNTERNET ADRESİNDEN DUYURULACAK
Sınavlar, Devlet Tiyatroları Macunköy Sosyal Tesisleri Gimat/ANKARA adresinde
bulunan Orhan Asena Deneme Sahnesinde ve Atölyelerde yapılacak. Sınav tarihleri ve saati adayların branşlarına göre Genel Müdürlüğün (www.devtiyatro.gov.tr) resmi internet adresinde duyurulacaktır. Ayrıca, adaylar sınavlarına ilişkin bilgileri Kariyer Kapısı üzerinden görüntüleyebilecektir.

devlet-tiyatrolari.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.