Dolandırıcılar SİBERGÖZ-32 operasyonu ile yakalandı

Dolandırıcılar SİBERGÖZ-32 operasyonu ile yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, bölücü terör örgütüne yönelik düzenlenen SİBERGÖZ-32 operasyonunun tüm ayrıntılarına değindi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya resmi X hesabından yaptığı bir paylaşımda, siber dolandırıcılara yönelik başarı ile sonuçlanan SİBERGÖZ-32 operasyonunun ayrıntılarını aktardı.

ekran-alintisi-jpg9.jpg

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında, kendilerini yatırım danışmanı olarak tanıtıp insanları dolandıran şahısların yakalanması için eş zamanlı olarak düzenlenen SİBERGÖZ-32 operasyonu sonunda, 19 dolandırıcılık şüphelisinin, güvenlik güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alındığını bildirdi.

Bakan Yerlikaya’nın sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşımın altına çok sayıda tebrik ve teşekkür mesajı sosyal medya kullanıcıları tarafından atıldı.

ekran-alintisi-jpg10.jpg

Kamuoyunda her kesimden destek gören, suça ve suçlulara karşı düzenlenen bu operasyonların devamının gelmesi temenni ediliyor.

ekran-alintisi-jpg7.jpg

Dolandırıcılara yönelik en son 17 Nisan tarihinde, 5 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen SİBERGÖZ-31 operasyonunda ise, güvelik güçleri 18 dolandırıcılık şüphelisini kıskıvrak yakalamıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.