Dilan Polat'tan flaş görüntüler 'Sokak ortasında 100 bin lirayı böyle saçmış

Dilan Polat'tan flaş görüntüler 'Sokak ortasında 100 bin lirayı böyle saçmış
Kara para aklamak ve vergi usul kanununa muhalefetten cezaevinde bulunan Dilan Polat yeni bir görüntüsü ortaya çıktı.

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu, şüpheliler Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından haklarında "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınmış ve akabinde cezaevine gönderilmişti. Fenomen Dilan Polat hakkında yeni bir görüntü ortaya çıktı.

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından cezaevinde tutuklu bulunan Dilan Polat'ın sokak sanatçısına 100 bin TL verdiği görüntüler bomba gibi düştü. Şuan cezaevinde haftada en fazla 2 bin 500 lira harcama limiti olan ünlü fenomenin 40 kat daha fazla parayı bir zamanlar 'bahşiş' olarak dağıttığı görüntüler ortaya çıktı.

Sosyal medya da yer alan paylaşımlarında günlük 750 bin TL harcadığını iddia eden Dilan Polat'ın sokak sanatçının şaşkın bakışları arasında paralar saçtı. Bu arada Dilan Polat'ın "paralar gerçek" demeyi de ihmal etmediği görüldü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.