Didem Soydan'dan Can Bonomo açıklaması

Didem Soydan'dan Can Bonomo açıklaması
Didem Soydan hala aşık olduğunu iddia ettiği eski aşkının Can Bonomo olmadığını öne sürdü

Arif Aydın KAPLAN / KAMU SON HABER

Ünlü manken Didem Soydan, geçtiğimiz gün Melis İşiten'in Youtube kanalına konuk oldu.

En son Burak Deniz'le aşk yaşayan Soydan, konuk olduğu programda hâlâ eski bir sevgilisine aşık olduğunu ve o kişinin evli ve çocuklu olduğunu söyledi.

Soydan'ın bu açıklamaları sosyal medyayı salladı. Didem Soydan, "Çocuk istemişti, ben istememiştim o nedenle ayrıldık. Aşık olduğum kişi evli ve ailesi var" diyerek eski aşkından bahsetti.

whatsapp-image-2023-08-06-at-12-52-02.jpg

Açıklamalarının ardından bahsi geçen eski aşkın kim olduğu merak konusu olsu.

39 yaşındaki Didem Soydan, konuşmasına "Aşık olduğum kişi hala aynı" diyerek tüm ilişkilerini o isimle kıyasladığını belirtti.

Didem Soydan'ın bu açıklamaları üzerine sosyal medya kullanıcıları, bu açıklamalarının ardından ünlü modelin adını vermeden bahsettiği kişinin 2014-2016 arasında aşk yaşadığı şu an Öykü Karayel'le evli olan müzisyen Can Bonomo olduğu iddia edildi.

2018'de oyuncu Öykü Karayel ile evlenen Bonomo 2021 yılında oğlu Roman'ı kucağına aldı.

asdasdasdas.jpg

Sosyal medyadaki tartışmalar üzerine ünlü manken açıklama yaptı. Bahsettiği kişinin Can Bonomo olmadığını ifade eden Soydan, eski sevgilisinin Amerika'da yaşadığını söyledi.

Soydan'dan konuyla ilgili yeni açıklama yaptı ve şunları söyledi;

"Türkiye'de yaşamayan ve Türkiye ile alakası olmayan birinden bahsetmeme rağmen konuyu magazine çok uygun olması sebebi ile yanlış isimler üzerinden yorumladınız. Yayında da belirttiğim gibi Amerika'da yaşadığım döneme dair bir hikâyeydi. Bu konunun yanlış yerlere gitmesinden dolayı gerçekten üzgünüm. Lütfen kimseyi alakaları olmayan bir konuya dair ederek rahatsızlık vermeyin."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.