Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ayrıldı! Bomba ihanet iddiası

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ayrıldı! Bomba ihanet iddiası
"Yalı Çapkını" aşıkları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ilişkisi bitti. İşte ayrılık sebebi...

"Yalı Çapkını" dizisinde iki sevgiliyi canlandıran çiftin dizi aşkı gerçek olmuştu. Ünlü oyuncular Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'ın aylardır inkar ettiği aşkı geçtiğimiz günlerde çıktıkları tatilde belgelenmişti.

Yaşadıkları aşk dudak dudağa pozlarla belgelenen Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşadıkları iddialarını yalanlayan çift sonunda yakayı ele vermiş, birlikte çıktıkları tatilde sarmaş dolaş görüntülenmişti. Yalı Çapkını aşıklarının sevindiren gelişme sonrası çiçeği burnunda çift yurtdışı tatiline gitmişti. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Afra Saraçoğlu, çıktığı Lizbon tatilinden peş peşe pozlarını yayınlamıştı.

Ancak ünlü çiftten kötü haber geldi. 2. Sayfa'nın haberine göre Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir aşkı bitti. Sette başlayan arkadaşlıkları bu yaz aşka dönüşen çift, kısa süren flörtün ardından ayrılık kararı aldı. Gerekçe olarak ise Mert Ramazan Demir'in Afra Saraçoğlu'nu aldattığı iddia edildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.