Dev bankada o işlemler 1 yıl boyunca ücretsiz olacak ‘Duyan koşuyor’

Dev bankada o işlemler 1 yıl boyunca ücretsiz olacak ‘Duyan koşuyor’
Banka devi, müşterilerine bir yıl boyunca o işlemlerden ücret almayacak.

Banka devi belirli işlemleri gerçekleştiren müşterilere bir yıl boyunca ücretsiz hizmet sağlayacağını açıkladı.

Bankalar, müşteri çekmek amacıyla rekabete hız verdi. Yeni kampanyalar sunmaya ise başladılar. Türkiye'nin önde gelen bankalarından İş Bankası da bu rekabette yerini aldı. Müşterilerine bir yıl boyunca ücretsiz hizmet sunma sözü veren dev banka, kampanyayı duyurdu.

İş Bankası müşterileri, İşCep uygulamasındaki "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğiyle bir yıl boyunca ücretsiz EFT/Havale imkanı sunuyor. Ayrıca diğer ayrıcalıklardan da yararlanabilecek.

banka.jpg

KAMPANYANIN DETAYLARI AÇIKLANDI

İş Bankası'ndaki bireysel ve esnaf/gerçek kişi tacir müşterilerin, "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliği ile İşCep uygulamasından ücretsiz EFT/Havale hizmetinden faydalanacak.

Söz konusu kampanya İşCep’ten İş Bankası müşterisi olan müşteriler için 1 yıl boyunca ücretsiz olarak tek seferde en fazla 211 bin 100 TL işlem yapılabileceği belirtildi. Ayrıca mesai dışı FAST işlemleri istisna kapsamı dahilinde olmayacağı da söylendi. Tatil günlerinde yapılan EFT/FAST işlemleri de istisna kapsamı dışında sayılacak. Bu kampanyadan yararlanmak için İşCep "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğiyle İş Bankası müşterisi olunmasının ardından 7 iş günü içerisinde başvuru gerçekleştirecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.