Dev banka tüm müşterilerine 6 bin TL iade edecek! Duyan soluğu bankada aldı

Dev banka tüm müşterilerine 6 bin TL iade edecek! Duyan soluğu bankada aldı
Banka devi flaş bir karara imza attı. Tüm müşterilerine 6 bin TL’ye para iadesi yapacak.

ING Bank, resmi internet sitesi üzerinden önemli bir duyuruda bulundu. Bankanın açıklamasına göre, ING Mobil uygulaması üzerinden ING müşterisi olarak Turuncu Ekstra programına katılan ve Turuncu Ekstra Banka Kartı alan kişiler, 3 ay boyunca her ay 2.000 TL'ye kadar, toplamda en fazla 6.000 TL'lik POS harcamalarından %20'si nakit iade olarak geri alabilecek. Bu fırsat, ilk kez ING müşterisi olacak kişilere özel olarak sunulmaktadır.

3 AY BOYUNCA İADE EDİLECEK

Nisan ayında ING Mobil üzerinden ilk kez ING’li olmuş kişiler için geçerli olacak olan kampanyadan Turuncu Ekstra programına kayıtlı ING’liler yararlanabilecek. Müşteriler, Turuncu Ekstra Banka Kartı ile yaptıkları harcamalarının %20’sini, ayda en fazla 2.000 TL olacak şekilde üç ay boyunca nakit iade alabilecek. Bir ING’li, kampanyadan her takvim ayı içinde en fazla 2.000 TL, üç ayda toplamda en fazla 6.000 TL iade almış olacak.

NAKİT İADE HAZİRAN AYINDA OLACAK

Ayın 20’sinden sonra ING’li olan müşteriler için ilk harcama dönemi bir sonraki ay geçerli olacak. Mesela 20 Nisan’da gelen müşteri için harcama dönemi 01.05.2024 – 31.05.2024’tür ve nakit iadesini haziranda alacak. Harcama iadesi gelmesi durumunda, kampanya şartları sağlanamazsa nakit iade ödenmeyecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.