DEM Parti'den Ekrem İmamoğlu çıkışı Aldığı oylar onun değil

DEM Parti'den Ekrem İmamoğlu çıkışı Aldığı oylar onun değil
İstanbul seçim sonuçları belirginleştiği bir dönemde, DEM Parti'den önemli bir açıklama yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için DEM Parti'nin adayı olan Meral Danış Beştaş, "İmamoğlu 'Bu oylar benimdir' demesin sakın. Aldığı oylar onun değil. Bizim seçmenlerimiz oraya oy verdi" şeklinde konuştu.

Türkiye'de vatandaşlar, yerel yönetimleri belirlemek üzere oylama işlemi gerçekleştirdi. Seçmen kütüğünde ismi bulunan 61 milyon 441 bin 882 kişi, bu önemli günde tercihlerini kullanmak üzere sandık başına yöneldi. İlk defa oy kullanma hakkı elde eden 1 milyon 32 bin 610 genç de demokratik sürece katıldı. Ülke çapında düzenlenen bu seçimlerde, 34 farklı siyasi partiden adaylar yarıştı ve toplamda 206 bin 845 sabit sandık ile yaklaşık bin mobil sandık hizmete sunuldu.

DEM PARTİ'DEN İMAMOĞLU MESAJI

Seçim sonuçları netleşmeye başlarken, DEM Parti İstanbul Adayı Meral Danış Beştaş'tan dikkat çeken açıklamalar geldi. Beştaş, "DEM seçmeni AK Parti'yi cezalandırmak istedi. Çıkan sonuç budur. Aslında İstanbul'da çıkan sonuç DEM seçmeninin AK Parti'yi cezalandırmasıdır. Neden böyle diyorum? İmamoğlu 'Bu oylar benimdir' demesin sakın. Aldığı oylar onun değil. Bizim seçmenlerimiz oraya oy verdi. Neden? AK Parti'yi cezalandırmak istedi, cevap vermek istedi." şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.