Dar gelirli vatandaş oradan ekmek yiyebilecek 'Bir kase çorba fiyatına 4 çeşit yemek'

Dar gelirli vatandaş oradan ekmek yiyebilecek 'Bir kase çorba fiyatına 4 çeşit yemek'
Ekonomik zorluk içerisinde bulunan vatandaşın dışarıda yemek yemesi oldukça maliyetliyken Buca Belediyesi’nden müjdeli haber geldi. Artık herkes bütçesi dahilinde dışarıda yemek yiyebilecek.

Dar gelirli vatandaşın cebini rahatlatacak, dışarıda yeme imkanı sunacak uygun lokantalara bir yenisi daha eklendi. Üstelik bu lokantada bir kase çorba parasına 4 çeşit yemek yenebiliyor. Öğrenciler için daha uygun olan menü, dar gelirli vatandaşın yüzünü güldürecek.

Açılışı geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Buca Belediye Lokantası, İzmir Buca’da ikamet eden vatandaşların yeni gözdesi olacak gibi görünüyor. Çünkü bu lokantada 4 çeşit yemek çok cüzi bir ücretle satılıyor. Öğrenciler için indirimli seçeneği bulunan 4 çeşit yemek menüsü, belediye tarafından hem sağlıklı hem de güvenilir olarak sunuluyor.

buca1.jpg

ÖZELLİKLE ÖĞRENCİLERİ UCUZ YEMEĞE DOYURACAK

Dar gelirli vatandaşın dışarıda yeme lüksünü geri kazandıracak olan, aynı zamanda öğrenciler için iyi bir imkan sunan Buca Belediyesi tarafından hayata geçirilen Belediye Lokantası, şimdiden kalabalıklar tarafından test ediliyor.

buca2.jpg

Durumu olmayan vatandaşların da keyifle lokantada yiyebilmesine imkan tanıyan Belediye Lokantası’nda 4 çeşit yemek 90 TL’ye yenebiliyor. Ayrıca öğrenciler için sağlıklı bir alternatif olan lokanta yemeklerinin Belediye Lokantası’ndaki fiyatı 45 TL olarak belirlendi.

buca4.jpg

BELEDİYE BAŞKANI AÇILIŞI DUYURDU

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç tarafından duyurulan Belediye Lokantası, öğrencilerden dar gelirli vatandaşlara herkesi misafir etmeye başladı. Açılışı yapılan lokantayı güvenilir, ucuz ve sağlıklı olarak duyuran Kılıç, özellikle öğrenciler için ulaşılabilir olacağının altını çizdi.

buca-belediyesi.jpg

Buca’da çok fazla öğrenci olduğunu ifade eden Kılıç, öğrencilerin sağlıklı beslenemediklerinden ve sabah gevrek, öğlen poğaça tüketebildiklerinden bahsetti. Lokantanınsa dengeli beslenme sunacağını söyledi.

Saat 11.30 ile 15.00 arasında açık olacak Belediye Lokantası, her gün 500 kişiyi ağırlayabilecek. Buca’da Uğur Mumcu Caddesi üzerinde yer alan lokanta, Demokrasi Meydanı’na yakın bir bölgede bulunuyor.

buca3.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.