Damla Evren'in şüpheli ölümü

Damla Evren'in şüpheli ölümü
İzmir Buca'da boş bir arazide 26 yaşındaki Damla Evren'in cesedi bulundu. Başucunda kalp ritim bozukluğu ilacı bulunan Damla'nın bir süre önce eşinden ayrıldığı belirlendi. Polis, olayın intihar mı, cinayet mi olduğunu araştırıyor.

İzmir'in Buca ilçesinde yaşayan bir çocuk annesi 26 yaşındaki Damla Evren'in cesedi boş arazide bulundu. Olayın şüpheli bulunması üzerine savcılık soruşturma başlattı. Buca ilçesi Şirinkapı Mahallesi Pazaryeri yakınındaki boş arazide hareketsiz halde yatan kadın olduğunu gören çevre sakinleri durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler yaptıkları incelemede genç kadının yaşamını yitirdiğini belirledi.

Damla Evren'e ait olduğu belirlenen cesedin yanında kalp ritim bozukluğu ilacı bulundu. İlaçlara incelenmek üzere el konuldu.

liulhulihul.png

Vücudunda herhangi bir kesici, delici alet ya da darp izi olmayan Evren'in bir süre önce eşinden ayrıldığı ve bir kız çocuğu annesi olduğu öğrenildi.

Acı haberi alan Damla Evren'in ailesi ve yakınları sinir krizleri geçirdi.

ANNESİYLE TARTIŞIP EVE GİTMEDİ

0x0-cesedi-bos-arazide-bulundu-damla-evrenin-sir-olumu-1691898677952.jpg

Sabah'tan Ceyhan TORLAK'ın haberine göre, Damla Evren'in ölümünü şüpheli bulan savcılık soruşturma başlatırken, genç kadının kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Polis olayın cinayet mi intihar mı olduğunu araştırıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.