Citroen’in C4 modelinde ses getiren kampanya! Bayilerde uzun kuyruklar oluştu

Citroen’in C4 modelinde ses getiren kampanya! Bayilerde uzun kuyruklar oluştu
Dünyaca ünlü Fransız otomotiv devi Citroen, 2024 model geniş SUV sahibi olmayı arzu edenler için Nisan ayı kampanyasını başlattı.

Dünyaca ünlü Fransız otomotiv devi Citroen, ülkemizdeki otomotiv sektöründe uzun süredir yaşanan krizi, durgunluğu lehine çevirmek, son teknoloji kullanarak üretilen geniş SUV araçlarını yeni sahipleri ile buluşturabilmek için pazar araştırmalarına tam gaz devam ediyor.

Bu kapsamda, Fransız devinin en son gerçekleştirdiği pazar araştırması neticesinde, otomotiv sektöründe ses getiren Nisan ayı kampanyasını başlatma kararı aldı.

Citroen, gerçekleştirdiği bu araştırmalar sonunda, Nisan ayı boyunca geçerli olan dev kampanyasını başlattı ve bu dev kampanyanın tüm ince ayrıntılarını resmi internet sitesi üzerinden araç sahibi olmak isteyenler için duyurdu.

Citroen’in başlattığı bu kampanyanın öncelikli amacı, ülkemizdeki otomotiv sektöründe uzun süredir devam eden durgunluğa, krize rağmen satışlarını arttırmak ve insanları en uygun yoldan geniş bir SUV araç sahibi yapmak.

Citroen, başlattığı bu kampanyayı ülkemizde özellikle geniş ailelerin göz bebeği olan ‘C4’ modeli için Nisan ayının son gününe kadar geçerli olacak şekilde hazırladı.

Otomotiv piyasasında ses getiren bu kampanya, geniş bir SUV sahibi olmak isteyenlerin dört gözle beklediği büyük fırsat olarak nitelendiriliyor.

Kampanya, sıfır kilometre bir ‘C4’ sahibi olmak isteyenler tarafından şu anda yoğun ilgiye maruz kalıyor.

Citroen’in başlattığı bu dev kampanya kapsamında, ‘C4’ modeli için 250 bin TL 12 ay vadeli, yüzde 1,99 faizli kredi imkanını içeriyor.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ VE GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

ekran-alintisi-jpg1.jpg

ekran-alintisi-jpg2.jpg

ekran-alintisi.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.