Citroen'den otomotiv piyasasını altüst edecek kampanya

Citroen'den otomotiv piyasasını altüst edecek kampanya
Otomotiv devi Citroen, en sevilen modeli için geçerli olan dev Ocak kampanyasını başlattı.

Fransız otomotiv devi Citroen, Türkiye’deki otomotiv sektöründe uzun bir süredir devam eden durgunluğa rağmen satışlarını arttırmak, yeni yılın başında insanları 2024 model, sıfır kilometre araç sahibi yapmak için pazar çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Citroen bu kapsamda gerçekleştirdiği pazar araştırmaları neticesinde Ocak ayın boyunca geçerli olan, otomotiv sektörüne farklı bir boyut katacak kampanyasını başlattı.

Citroen gerçekleştirdiği araştırmalar neticesinde, Ocak ayı boyunca geçerli olan kampanyasını başlattı ve resmi internet sitesinden de bu dev kampanyayı 2024 model bir araç sahibi olmak isteyen herkes için duyurdu.

Bu dev kampanyanın asıl amacı, otomotiv sektöründe uzun bir süredir yaşanan kriz durumuna rağmen satışlarını olabildiğince arttırmak ve yeni yılın başında insanları en uygun yoldan 2024 model bir araç sahibi yapmak.

Citroen, başlattığı bu kampanyayı Türkiye’de en çok sevilen modellerinden biri olan ‘C4 X’ için Ocak ayının sonuna kadar geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasını altüst edecek olan bu kampanya, 2024 model bir araç sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat olabilir. Kampanya, 2024 model, sıfır kilometre bir ‘C4 X’ sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Citroen’in başlattığı bu dev kampanya kapsamında, 2024 model ‘C4 X’ sahibi olmak isteyenler için 250 bin TL 12 ay vadeli, 1,99 faizli kredi desteğini kapsıyor.

GÜNCEL FİYATI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ekran-alintisi1.jpg

ekran-alintisi2.jpg

ekran-alintisi3.jpg

ekran-alintisi4.jpg

ekran-alintisi.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.