Çinli Changan Türkiye’ye gümbür gümbür geliyor ‘En sevilen modeli 390 bin TL’ye satışa çıkıyor’

Çinli Changan Türkiye’ye gümbür gümbür geliyor ‘En sevilen modeli 390 bin TL’ye satışa çıkıyor’
Çin’in en büyük otomobil üreticilerinden Changan, 390 bin TL değerindeki efsane modeliyle Türkiye pazarına giriş yapıyor.

Türkiye gerek konumu, gerek sıfır otomotiv piyasasındaki fırsatlarıyla Çinli otomotiv üreticilerinin gözdesi konumunda bulunuyor.

MG, Chery, BYD derdekn bu sefer de Çin’in en büyük otomotiv üreticisi Changan Türkiye piyasasını domine etmek için geliyor.

Şirketin, içte yanmalı motora sahip olan efsane sedan modeli Alsvin, hem özellikleri hem de duyanın kulaklarına, görenin gözlerine inanamayacağı bir fiyattan satışa sunulacak.

Changan’ın Alsvin modeli Asya piyasalarında hali hazırda en çok satan modellerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Ancak bununla yetinmek istemeyen şirket gözünü batıya dikmiş durumda.

Changan Alsvin 390 bin TL'lik fiyatıyla Türkiye'ye geliyor

Elde edilen bilgilere göre, Changan 2024 yılının ikinci yarısında Türkiye pazarına giriş yapacak. Asya’da yok satan modeli Alsvin’in fiyatı ise 390 bin TL olarak belirlenmiş durumda.

Alsvin ilk etapta iki farklı donanım paketiyle satışa sunulacak. Düşük paketi 390 bin TL satış etiketi ile karşımıza çıkacakken, dolu paketi ise 620 bin TL’ye satışa sunulacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.