CHP'li Altay: 14 Mayıs kurtuluş günü Türkiye'ye hayırlı olsun

CHP'li Altay: 14 Mayıs kurtuluş günü Türkiye'ye hayırlı olsun
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Sinop’ta vatandaşlarla ile bir araya geldi. Altay, "14 Mayıs kurtuluş günü hayırlı olsun Türkiye'ye" ifadelerini kullandı.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Sinop’ta katıldığı mitingde, “Bu coşkuyu bir devrin sona erişinin kutlu ve mutlu bir başlangıcının heyecanı olarak görüyorum. Bay Kemal, Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve Gültekin Uysal… 81 vilayette 86 milyonla et, tırnak oldular. 14 Mayıs kurtuluş günü hayırlı olsun Türkiye’ye” ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Sinop’ta vatandaşlarla ile bir araya geldi. Sinop’ta İmamoğlu ve Altay’a, Millet İttifakı Sinop İl Başkanları, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Sinop Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya, Amasya Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı eşlik etti.

Altay’ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

Sinop Meydanı’nda çok miting yaptık, çok da konuştuk. Ama böyle bir coşku görmedim. Helal olsun Sinoplulara. Bu coşkuyu bir devrin sona erişinin kutlu ve mutlu bir başlangıcının heyecanı olarak görüyorum. Bay Kemal, Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve Gültekin Uysal… 81 vilayette 86 milyonla et, tırnak oldular. 14 Mayıs kurtuluş günü hayırlı olsun Türkiye’ye.

"Türk’üyle, Kürt’üyle, Alevi’siyle, Sünni’siyle, başı açığıyla, başı kapalısıyla..."
Sinop’un da tıpkı 54, 57’de olduğu gibi en cesur kararı, en güçlü başkaldırıyı, demokrasi için adalet için ahlak için liyakat için göstereceğinden zerre kuşkum yok. Bugün Sinop’tan siyaset tarihimde ilk defa bu kadar mutlu, bu kadar umutlu ayrılacağım. (ANKA)

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.