Cesetle yaşayan adamın evine misafirliğe gittiler 'Kabusu yaşadılar

Cesetle yaşayan adamın evine misafirliğe gittiler 'Kabusu yaşadılar
Bağcılar'da öldürülen kadını poşetlere sararak 10 gün boyunca aynı evde yaşayan Ensar Avuç'un evine polis baskınıyla yakalandı.

Bağcılar'da bulunan 4 katlı bir apartmanın bodrum katında oturan 60 yaşındaki Ensar Avuç, 3 ay önce Songül Kurt (48) ile tanıştı ve kısa süre sonra onu evine aldı. Ancak iddiaya göre, bir süre önce Songül Kurt başına aldığı darbe sonucu hayatını kaybetti.

istanbul-bagcilarda-olen-kadini-posetl-24873.jpgEnsar Avuç, kadının cesedini poşetlere sararak evin bir odasına bıraktı ve 10 gün boyunca bu durumu sakladı. Evine misafir olarak gelen 2 kişi, poşetlere sarılı cesedi fark ederek başka bir arkadaşlarına durumu anlattı. Olayın duyulması üzerine bir kadın, polise ihbarda bulunarak durumu bildirdi.

Polis ekipleri, ihbar üzerine eve baskın düzenledi ve poşetlere sarılı halde kadın cesedi ile karşılaştı. Kadının cesedi inceleme için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Yapılan incelemede, kadının başına aldığı darbe sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.

istanbul-bagcilarda-olen-kadini-posetl-24873-3.jpgGözaltına alınan Ensar Avuç'un ifadesinde, Songül Kurt'un kafasını bir sehpaya çarptıktan sonra öldüğünü ve korkusu nedeniyle polisi aramadığını söylediği öğrenildi.

istanbul-bagcilarda-olen-kadini-posetl-24873-4.jpg

Mahalle sakinlerinden Abdülaziz Akıncı, "Evde bir kadın ile bir erkek birlikte yaşıyormuş. Kadın ölmüş, komşular cesedin kokusunu fark etmiş. Polisler gelmiş ve olayın detaylarını incelemeye başlamış." ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.