Cem Küçük canlı yayında kulis bilgisini doğruladı ‘Emeklilere 20 bin TL verilecek’

Cem Küçük canlı yayında kulis bilgisini doğruladı ‘Emeklilere 20 bin TL verilecek’
Cem Küçük, canlı yayında emeklilere sevindirici haberi verdi.

Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren flaş bir gelişme yaşanıyor. Bugün toplanması planlanan Kabine Toplantısı’nda emeklinin bayram ikramiyeleri masaya gelecek. Kulis bilgisinde ise emekli ikramiyelerin 10 bin TL olacağı ise konuşuluyor.

EMEKLİLERİN TEPKİSİ ARTIYOR

Emeklilerin her geçen gün açlık sınırının altında aldığı 10 bin TL maaş erimeye devam ediyor. Bu noktada maaşlardaki adaletsizlik konusunda emekliler sesini duyurmaya çalışıyor. Pek çok emeklinin de gözü kulağı bu akşam Kabine Toplantısı’nda çıkacak karara çevrilmiş durumda. Ünlü gazeteci Cem Küçük, kulis bilgisini doğrulayarak açıkladı.

emekl-21.jpg

KÜÇÜK: 20 BİN TL ŞEKLİNDE OLABİLİR

Konu hakkında iktidara yakınlığı ile bilinen Cem Küçük, doğruladı ve haberi ele aldı. Küçük emeklilerin tepkisinin yoğun olduğunu belirterek, ikramiyelere ilişkin çarpıcı açıklamada bulundu. Küçük, “Türkiye'de 16 milyon emekli bulunmakta, bunların 11 milyonu çalışmıyor, 5 milyonu ise çalışıyor. Bu 16 milyonun 9 milyonu 10.000 TL civarında maaş alıyor. Bu nedenle, bugün böyle bir hamle bekliyorum; ya 10.000 TL olarak iki ikramiye ya da 10.000 TL ve 10.000 TL olmak üzere toplamda 20.000 TL şeklinde olacak. Bu iddia kabine sonrasında netlik kazanacak” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.