Canlı yayında skandal sözler ‘İsterse dava açsın Ümit Özdağ bir vatan hainidir’

Canlı yayında skandal sözler ‘İsterse dava açsın Ümit Özdağ bir vatan hainidir’
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski metin yazarı, ve eski milletvekili Aydın Ünal’ın canlı yayında Ümit Özdağ ile ilgili sarf ettiği ağır sözler gündeme oturdu. Bu sözlere cevap gecikmeden geldi.

Bir dönem Ankara milletvekilliği görevini üstlenmiş, daha öncesinde de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın metin yazarlığını yapmış isimlerden Aydın Ünal, canlı yayında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında ağır suçlamalarda bulunarak dikkatleri üzerine çekti. Bunun üzerine sessiz kalmayan Özdağ, cevabını sosyal medya paylaşımıyla verdi.

aydin-unal-8nsz-cover.jpg

ÜMİT ÖZDAĞ’I HEDEF ALDI

TVnet canlı yayınına konuk olan ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı hedef tahtasına oturtan Aydın Ünal, sert sözlerde bulundu. Ünal, Özdağ’ın vatana ihanetten yargılanması gerektiğini savunarak, “Ümit Özdağ denilen o kansız. İsterse dava açsın gider o mahkemede de sonuna kadar savunurum. Ümit Özdağ bir vatan hainidir” dedi.

Sözlerinin devamında Ümit Özdağ’ın ülkeye zarar verdiğini, ülkeyi ayrıştırdığını söyleyen Ünal, şöyle konuştu:

“Onun tahrik ettiği, provoke ettiği kışkırttığı kitlelerin ben Türkiye için ciddi bir sıkıntıya dönüşmekte olduğunu görüyorum. Bunlar zaten kafası çalışmayan ahmak çok yüzeysel düşünen bir kitle… Bunu biliyoruz hani ayak takımı dediğimiz bir kitle yaptıklarının bir sonraki adımını düşünecek bir analiz yeteneği bir düşünme yeteneği yok.”

umit-ozdag-1603837.jpg

“TEHLİKELİ NOKTAYA GİDEBİLİR”

Ünal, “Yumruk attı diye bir barbarı bir tane magandayı günlerdir savunuyorlar bu çok tehlikeli bir noktaya gidebilir. Bu anlamda da Türkiye’nin bütün kurumları ile özellikle yargısı ile biraz daha dikkatli ve hassas olması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Ümit Özdağ’ın ve destekleyen kişilerin yargılanması gerektiğine dair ifadeleri bulunan Ünal’a yanıt sosyal medyadan verildi.

“OY VEREN VE VERMEYİ DÜŞÜNENLER ADINA DAVA AÇACAĞIM”

Ağır suçlamalar üzerine Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’dan hızlıca yanıt geldi. Sosyal medyadan bir paylaşımda bulunan Özdağ, “Hiç şüphesi olmasın. Kendisini mahkemeye vereceğim” ifadelerini içeren bir mesaj paylaştı. Mesajında kendisine ve partisini destekleyen yurttaşlara ağır hakarette bulunulduğunu söyleyen Özdağ, davayı tüm Zafer Partililer adına açacağını söyledi. İşte Ümit Özdağ tarafından yapılan paylaşım:

ezgif-com-webp-to-jpg-converter-14.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.