Böyle bir olay daha önce ne görüldü ne duyuldu 'Torun babaannesine aşık oldu

Böyle bir olay daha önce ne görüldü ne duyuldu 'Torun babaannesine aşık oldu
Televizyon programlarına konu olacak olay gerçek hayatta yaşandı.

48 yaşındaki Estonyalı avukat, hayatında hiç aşık olmaması gereken birine, 103 yaşındaki dedesinin eşine aşık oldu. Mart Soeson adındaki avukat, bu sıradışı aşkıyla herkesi şaşırtıyor ve bu duygularını herkese kabul ettirmek için çaba sarf ediyor.

ekran-goruntusu-2024-02-19-121415.png

Mart Soeson'un, ölen dedesinin 103 yaşındaki eşi Elfriede Riit'e duyduğu aşk, çevresindeki insanlar tarafından inanılmaz ve olağandışı bulunuyor. Babaannesine aşık olan ve bu nedenle yaşları arasındaki büyük fark nedeniyle eleştirilere maruz kalan avukat, bu duygularını savunmaktan vazgeçmiyor.

2013 yılından beri Elfriede Riit ile ilişkisi olduğunu belirten Mart Soeson, 2022 yılında yaşlılık nedeniyle huzurevine taşınana kadar birlikte yaşadıklarını açıkladı. Çift, aralarındaki 55 yıllık yaş farkının önemsiz olduğunu ve Elfriede Riit'in kalan ömrü boyunca özel ve uzun vadeli bir ilişkiye sahip olmalarının hakları olduğunu savunuyor.

ekran-goruntusu-2024-02-19-121423.png

Avukat Mart Soeson, Elfriede Riit ile birlikte Avustralya'da yaşamak istediklerini ancak bazı insanların bu aşkı gerçek olarak kabul etmekte zorlanabileceğini belirtiyor. Ancak Soeson, ilişkilerinin sağlam ve anlamlı olduğunu vurgulayarak, bu duyguların gerçek ve derin olduğunu dile getiriyor.

ekran-goruntusu-2024-02-19-121432.png

Elfriede Riit'in şubat ayının sonlarında 104. yaş gününü kutlayacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.