Bir zamanların efsanesi Dani Alves hapis cezasına çarptırıldı 'Cinsel saldırıdan suçlanıyordu'

Bir zamanların efsanesi Dani Alves hapis cezasına çarptırıldı 'Cinsel saldırıdan suçlanıyordu'
Bir zamanlar İspanyol devi Barcelona forması giyen efsane savunma oyuncusu ‘Daniel Alves da Silva’ cinsel saldırı suçundan hapis cezasına çarptırıldı.

İspanya'da La Liga efsaneleri arasında olan Brezilyalı savunma oyuncusu Dani Alves, hakkında başlatılan “cinsel saldırı” suçlamasında, suçlu bulundu.

İspanya’nın Barselona kentinde bulunan bir eğlence mekanında bir kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan ve 20 Ocak'ta tutuklanan Barcelona’nın eski yıldızı, dört yıl altı ay hapis cezasına çarptırıldı.

NE OLMUŞTU?

Barselona kentindeki bir eğlence mekanında 30 Aralık 2022 tarihinde, 23 yaşındaki bir kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan Alves, 20 Ocak'ta Meksika'dan Barselona'ya geldikten sonra gözaltına alınmış ve hemen ardından çıkartıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

İfadelerini üç kez değiştiren ve son olarak “cinsel ilişkiyi kabul ederek, eşine karşı sadakatsizliğini gizlemek ve eşini korumak için ilk ifadelerinde yalan söylediğini.” belirten 39 yaşındaki Alves, bulunduğu cezaevinden güvenlik gerekçesiyle 23 Ocak'ta başka bir cezaevine nakledilmişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.