Beyoğlu'nda ayağından ve omzundan vurup yola attılar

Beyoğlu'nda ayağından ve omzundan vurup yola attılar
Beyoğlu'nda yaşanan olayda, alacak verecek meselesi nedeniyle anlaşmazlık yaşayan bir grup, Erhan Y.'yi arabalarına alarak acımasız bir saldırıya maruz bıraktı.

Olay, Hacı Ahmet Mahallesi'nde geçtiğimiz Çarşamba günü saat 17.30 sularında meydana geldi. F.S., kendisine borcu olan Erhan Y.'den alacağını talep etti ancak Erhan Y.'nin borcu ödememesi üzerine durum gerilimli bir hal aldı.

F.S., yanına aldığı dört arkadaşı ile birlikte Erhan Y.'yi otomobile bindirdi. Taraflar arasında başlayan tartışma kısa sürede şiddete dönüştü. F.S. ve arkadaşları, Erhan Y.'yi ayağından ve omzundan vurarak acımasız bir saldırı gerçekleştirdi. Ardından, yaralı Erhan Y. otomobilden yola atıldı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Erhan Y.'nin otomobilden yola atılma anları açıkça görülebiliyor.

Olayın ardından vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, yaralı Erhan Y.'yi yolda buldu. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Erhan Y., yaralı halde çevresinden yardım istedi. Polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek şüphelilerin kaçtığı iki aracı tespit etti. Bolu'da yapılan operasyonla F.K., İ.Ç., H.A., F.S. ve K.B. gözaltına alındı.

Şüphelilerin araçlarında yapılan aramada, saldırıda kullanılan bir pompalı tüfek, bir tabanca, çok sayıda fişek, pompalı tüfek kartuşları ve üzerinde geçersiz ibaresi bulunan çeşitli para birimleri ele geçirildi. Polis merkezinde işlemleri tamamlanan beş şüpheli "Kasten öldürmeye teşebbüs" suçlamasıyla adli makamlara sevk edildi. F.K., F.S., ve K.B. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, İ.Ç. ve H.A. adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

beyoglunda-ayagindan-ve-omzundan-vuruldu-otomobilden-yola-atildi-4772-dhaphoto2.jpg

beyoglunda-ayagindan-ve-omzundan-vuruldu-otomobilden-yola-atildi-4772-dhaphoto4.jpg

beyoglunda-ayagindan-ve-omzundan-vuruldu-otomobilden-yola-atildi-4772-dhaphoto1.jpg

beyoglunda-ayagindan-ve-omzundan-vuruldu-otomobilden-yola-atildi-4772-dhaphoto5.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.