Berberlerde bayram yoğunluğu

Berberlerde bayram yoğunluğu
Aksaray'da Ramazan Bayramı'na sayılı saatler kala, berberlerde yoğun bir hareketlilik yaşanıyor.

Her bayram öncesinde olduğu gibi bu bayram öncesinde de berberler iş yoğunluğuyla karşı karşıya. Bazı berberler randevu sistemini tercih ederken, diğerleri ise randevusuz müşterileri ağırlıyor. Hafta boyunca her bir dükkanda günde 200-250 kişiye tıraş hizmeti sunuluyor. Tıraş olmak isteyen vatandaşlar, bayram yoğunluğuna yakalanmamak için dört gün, hatta bir hafta öncesinden randevu almaya başladılar.

Günde 200 ila 250 kişiyi tıraş ettiklerini belirten kalfa Ali Görgülü, "Bayram arifesindeki yoğunluğumuzun farkındayız ve müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz çalışıyoruz. Son bir haftadır sürekli olarak aynı tempoda çalışıyoruz ve dört kişilik ekibimizle günde ortalama 200 kişiye hizmet veriyoruz" dedi.

Bayram tıraşı için berbere gelen Mustafa Sarıkaya ise, "Bayramın gelmesiyle birlikte herkes hazırlıklara başladı. Biz de tıraşımızı olmak için sıramızı bekliyoruz. Bekleme süresi biraz uzun olsa da, sonunda sıramızı alıp tıraşımızı oluyoruz. Bayram alışverişi, çocuklar derken zaman nasıl geçti anlamıyoruz" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.