Bayram pazarında ürünler kapış kapış gidiyor: 1 ürün fiyatına 5 ürün almak mümkün!

Bayram pazarında ürünler kapış kapış gidiyor: 1 ürün fiyatına 5 ürün almak mümkün!
Hayat pahalılığı ve yaşam şartlarının zorluğu oluşu sebebiyle bayramda da ekonomik alışveriş talep görüyor. Bu kapsamda kurulan bir satış tergahı izdiham yarattı.

Vatandaşlar bu kapsamda bayrama özel indirimleri ve uygun fiyata kıyafet bulabileceğiniz pazarları yerlerine ilişkin haberleri yakından takip ediyor.
İzmir’in Karabağlar ilçesinde cadde üstüne kurulan tezgaha bayram alışverişini uygunu getirmek isteyen vatandaşlar yoğun talep gösterdi.

ÜRÜNLER KAPIŞ KAPIŞ SATILDI
Binlerce Izmirlinin akın ettiği caddede tezgahlardaki ürünler kapış kapış satılıyor. Kurulan bu tezgahları nedeniyle caddedeki trafikte sıkışıklık yaşandı ürün almak için bir biriyle yarışan vatandaşlar, deyim yerindeyse Çılgınlar gibi alışveriş yaptı. Tekstil ürünlerinden hediyelik eşyalara, kaldırımda açılan tezgahlarda baklava satışına kadar çeşitli ürünlerin bulunduğu alanda gecenin ilerleyen saatlerine kadar vatandaşlar alışverişin keyfini sürdü.


“MAĞAZADAN BİR TANE ALACAĞIN ÜRÜNDEN BURADA 4-5 TANE ALABİLİRSİN”
Caddede tezgah açan esnaf Onur Ayar (39), “Bozyaka Kurban Bayramı’nda, Şeker Bayramı’nda her arife günü herkesi Bozyaka’ya bekliyorum. 80- 100 liraya tişört, 100- 200 liraya elbiseler var. Normalde mağazadan bir tane alacağın üründen burada 4-5 tane alabilirsin” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.