Başvurular sınırlı Nakit ihtiyacı olanlara 200 Bin TL kredi desteği

Başvurular sınırlı Nakit ihtiyacı olanlara 200 Bin TL kredi desteği
Nakit ihtiyacı olanlara uygun faiz oranlarıyla yeni bir kredi seçeneği sunuyor.

İş Bankası, ülkemizdeki ekonomik krize karşı vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ile bireylerin finansal ihtiyaçlarını uygun faiz oranlarıyla karşılamayı hedefliyor. Bu kampanya, ekonomik sıkıntı çeken bireyler için önemli bir fırsat olarak görülüyor.

İhtiyaç kredisi kampanyasında müşterilere yüzde 3,71 gibi düşük bir faiz oranı sunuluyor. Bu oran, diğer bankalara kıyasla oldukça cazip bir seçenek olarak dikkat çekiyor. Kamu bankalarının faiz oranlarının arttığı bir dönemde, İş Bankası müşterilerine daha uygun şartlarda ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor.

gbf.jpg

Belirlenmiş olan vade süreleri, BDDK talimatlarına uygun olarak düzenlendi. Kredi tutarına göre belirlenen vade süreleri şöyle:

  • 50 Bin TL'ye kadar olan kredilerde vade süresi 36 ay,
  • 50 Bin TL ile 100.000 TL arasındaki kredilerde vade süresi 24 ay,
  • 100 Bin TL ve üstü kredilerde vade süresi 12 ay

200.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

İş Bankası, 200.000 TL'lik ihtiyaç kredisi için cazip bir fırsat sunuyor. Bu kredi, aylık yüzde 3,71 faiz oranıyla 12 ay vadeli olarak veriliyor. Böylece, aylık ödeme tutarı 22.340 TL ve toplam geri ödeme tutarı 268.000 TL oluyor. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin acele etmesi gerekiyor, çünkü başvurular sınırlı sayıda kabul ediliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.