Başvuru için son 5 gün Bakanlık 8 Bin sözleşmeli personel alımı yapıyor

Başvuru için son 5 gün Bakanlık 8 Bin sözleşmeli personel alımı yapıyor
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruya göre, 8 Bin sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Merkez ve Taşra Teşkilatı, Devlet Memurları Kanunu’nu kapsamında çalıştırılmak üzere 8 Bin sözleşmeli personel için yerleştirme yapacak. İşte adaylarda aranan nitelikler:

GENEL ŞARTLAR:

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinin 1. fıkrasının (A) bendinin (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartları taşımak.
  • Başvuru yapılan pozisyon için istenilen bölümden mezun olmak (başvurulan sözleşmeli personel pozisyonu için belirlenen öğrenim düzeyinin üstünde mezun olup, bu öğrenim düzeyinde KPSS puanı bulunan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir).
  • SGK'dan emeklilik, yaşlılık veya malullük gibi aylıklar almıyor olmak.

BAŞVURU ŞEKLİ VE BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ

BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ:

  • Adaylar, 21 Şubat 2024 - 11 Mart 2024 tarihleri arasında, son gün saat 23:59’a kadar Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı'ndan başvuruda bulunabilir. Zaman aşımı yapıldığı takdirde başvuru alınmayacak ve Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı'ndan başvuru yapmayanlar dikkate alınmayacaktır.
  • Birden fazla bölüm mezunu olan veya birden fazla pozisyona şartları uyan adaylar, sadece bir bölüm veya pozisyon için müracaatta bulunabilirler.
  • Aykırı belge veya beyanda bulunanlar için yasal işlem yapılacak olup, atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecek ve idare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.