Bakan Yerlikaya açıkladı '3 ayrı suç örgütü çökertildi'

Bakan Yerlikaya açıkladı '3 ayrı suç örgütü çökertildi'
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamada, organize suç örgütlerine yönelik başarı ile icra edilen MAHZEN-5 operasyonu hakkında bilgileri aktardı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya resmi X hesabından yaptığı bir açıklamada, organize suç örgütlerine yönelik, İstanbul ve Aydın merkezli 4 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen ve başarı ile sonuçlanan MAHZEN-5 operasyonu hakkında açıklamalarda bulundu.

ekran-alintisi-jpg8.jpg

Bakan Yerlikaya açıklamasında, Eskişehir’de Hayati Uğur’un, İstanbul’da Gökhan Yaşlı’nın Aydın’da ise Ahmet Hano’nun elebaşılığını yaptığı birbirinden farklı 3 organize suç örgütü liderinin 36 üyesiyle yakalanarak çökertildiğini bildirdi.

ekran-alintisi-jpg9.jpg

Bakan Yerlikaya yaptığı açıklamada ayrıca, operasyonların sonucunda 6 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet av tüfeği, 250 adet casus kamera, 14 milyon TL değerinde 22 adet senet, 5 milyon TL değerinde 1.721 adet sahte fatura/fiş, çok sayıda sahte mühür, soğuk damga, kaşe, sahte kimlik ve çok miktarda Türk Lirası ile dövizin de ele geçirildiğini açıklamasına ekledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.