Bakan Yerlikaya açıkladı 2025'te bütün polislerimizde olacak

Bakan Yerlikaya açıkladı 2025'te bütün polislerimizde olacak
Bir canlı yayına katılarak soruları cevaplayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya; "2025'te bütün polislerimizde olacak." diyerek önemli bir açıklamada bulundu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına katılarak kendisine yöneltilen ve merak edilen soruları cevapladı. İşte açıklamaları...

"2025'TE TÜM POLİSLERİMİZDE KAMERA OLACAK"

"İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, 2 buçuk senede tamamlanacak. İlgili bakanlıklarımız ile çalışmalar gerçekleştirildi. Huzur, Türkiye Yüzyılında kazandırılmış olacak. Uzun zaman boyunca böyle bir ihtiyaç duyuluyordu. Sayın Cumhurbaşkanımız da böyle gördü."

"İstanbul'da en büyük sorunlardan biri trafik. Bu nedenle 2 Bin 500 personel trafik birimlerinde. Asayişte de sayıyı 3 Bin 69 olarak artırdık o da yalnızca şu anlık. Bu sayı daha da fazla olacak."

"Kontrolü artırmış olacağız, huzur uygulamaları da artacak. Her yerde olacak. Kurumlardaki kameralar ile entegre olacağız. Alt yapısını da arkadaşlarımız çalışıyor. 2025'te tüm polislerimizde kamera olacak. Polislerimizin yakasında kamera olacak."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.