Ayda 6 bin tl ödeyerek ev sahibi olabileceksiniz 'Cevdet Yılmaz 81 ilde geçerli kampanyayı açıkladı'

Ayda 6 bin tl ödeyerek ev sahibi olabileceksiniz 'Cevdet Yılmaz 81 ilde geçerli kampanyayı açıkladı'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ev sahibi olmak isteyen dar gelirli ailelere güzel haberi verdi. 81 ilde geçerli olacak kampanya kapsamında aileler ayda 6 bin TL ödeyerek ev sahibi olabilecek.

Devletin emlak piyasasına yaptığı müdahaleler devam ederken, yükselen kira bedelleriyle başa çıkmaya çalışan vatandaşlar için sevindirici bir haber geldi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ev sahibi olmak isteyen dar gelirli ailelere güzel bir müjde verdi. TOKİ, 2024'te planladığı sosyal konut projeleriyle 81 ilde ev sahibi olmak isteyenlere umut ışığı saçıyor. Kampanya, dar gelirli ailelere uygun ödeme seçenekleriyle TOKİ projelerinde ev sahibi olma imkanı sunuyor, bu da vatandaşları oldukça umutlandırıyor.

TÜRKİYE GENELİNDE 2+1 VE 3+1 KONUT FIRSATI

TOKİ'nin 2024'teki hedefi, dar gelirli ailelere ev sahibi yapmak. Ayrıca, 1.20 faizli konut kredisi iptal edilirken, Cevdet Yılmaz vatandaşlara ev sahibi olabilecekleri TOKİ projelerinin detaylarını paylaştı. Daha önce ev sahibi olamamış kişilere, uygun fiyatlarla 2+1 ve 3+1 sosyal konut seçenekleri sunulacak.

TOKİ'nin 81 ildeki konut projeleri için belirlenen şartlar şöyle:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
Kendisine ait bir evinin bulunmaması,
18 yaşını doldurmuş olmak,
34 bin TL'den az gelire sahip olmak. (Bu miktarın 2024'te asgari ücret artışına göre revize edileceği bildirildi)
TOKİ'nin 81 ildeki konut satış başvuruları 2024 yılında alınacak. Bu projelerle ilgili detaylar ve başvuru süreciyle ilgili bilgiler daha sonra duyurulacak. Umuyoruz ki bu adımlar, dar gelirli aileler için ev sahibi olma hayalini gerçeğe dönüştürme konusunda önemli bir adım olacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.