Avcılar'da restorana silahlı saldırı '1 ölü 1 yaralı'

Avcılar'da restorana silahlı saldırı '1 ölü 1 yaralı'
İstanbul Avcılar’da sora sora adrese gelen 2 kişi iş yerine silahlı saldırı gerçekleştirdi. Saldırının gerçekleştiği sırada restoran önünde bulunan 1 kişi açılan ateş sonucu ağır bir şekilde yaralandı. Yaralananlar hastaneye kaldırıldı, tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.

Avcılar ilçesinde meydana gelen olayda, adres sorarak restorana gelen 2 kişi iş yerine silahlı saldırı düzenledi. Saldırı sonucunda restoran önünde bulunan 1 kişi ağır yaralandı ve hastanede hayatını kaybetti. Polis ekipleri, kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, Denizköşkler Mahallesi'nde saat 05.00 sularında gerçekleşti. Kırmızı renkli bir otomobille pazarcıların yanına gelen 2 kişi, "Buralarda içkili bir restoran varmış, nerede?" diye sordu. Ardından hızla silahlarını çekerek restoran önünde ateş açtılar. Bu saldırı sırasında kapıda duran Muhammet Subaşı, yüzüne isabet eden kurşunla ağır yaralandı. Saldırganlar, geldikleri otomobille olay yerinden hızla kaçtılar.

Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Avcılar'daki özel bir hastaneye kaldırılan 25 yaşındaki Muhammet Subaşı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Avcılar Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri ve Asayiş Büro Amirliği ekipleri, saldırı düzenlenen işyeri ve çevresinde detaylı incelemelerde bulundu. Olay yerinde 6 boş kovan bulunurken, görgü tanığı bir pazarcı yaşananları şu şekilde anlattı: "Kırmızı bir otomobil geldi. Bana 'Burada müzikhol varmış' diye sordu. 'Şurası' dedim. Sonra gitti durdu, döndü, bir baktım peş peşe ateş edip kaçtılar. 2 kişiydiler biri önde diğeri yanında. Camlar yarı açıktı, filmliydi. Çocuk var diye korktuk."

Kaçan silahlı saldırganların yakalanması için polis ekiplerinin çalışmaları ise devam ediyor.

istanbul-avcilarda-restorana-silahli-30580-1.jpg

istanbul-avcilarda-restorana-silahli-30580-2.jpg

istanbul-avcilarda-restorana-silahli-30580-4.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.