Astrolog Dinçer Güner 'Bereketli yeni ay' diyerek açıkladı! 13 Mayıs'a kadar devam edecek

Astrolog Dinçer Güner 'Bereketli yeni ay' diyerek açıkladı! 13 Mayıs'a kadar devam edecek
8 Mayıs'ta Boğa burcunun 18. Derecesinde gerçekleşecek olan yeni ay, Uranüs ve Jüpiter'in eşlik etmesiyle bereketli bir ayın başlayacağını söyleyen Dinçer Güner, hayatımıza olan etkilerini kendi sosyal medya hesabı üzerinden aktardı.

8 Mayıs'ta Boğa burcunun 18. Derecesinde gerçekleşecek olan yeni ay, Uranüs ve Jüpiter'in eşlik etmesiyle belki de yılın en keyifli ve bereketli yeni ayı olacak. Bu etkiler 5 Mayıs'ta başlayacak ve 13 Mayıs'a kadar devam edecek. Boğa burcunun temsil ettiği birçok alanda harika sürprizler, fırsatlar ve şanslar bizi bekliyor olacak.

Boğa burcu, sahip olmakla ilgilidir ve bu yeni ay zamanında ev sahibinizle istediğiniz fiyatta anlaşabilirsiniz. Bu, kiralara gelen yüksek zamlar sonrasında bile gerçek bir şans olarak görülebilir. Aynı zamanda hayalinizdeki evi uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Maddi konularla ilgilenen Boğa burcu için bu dönemde para biriktirmeye başlayabilir ve birikimlerinizi değerlendirebileceğiniz yatırım fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. İş konularında da şansınız yaver gidebilir ve iyi bir zam alabilir veya yüksek getirili bir iş bulabilirsiniz.

Yurt dışı bağlantılı projeleriniz varsa, bu dönemde hız kazanabilir veya harika fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yayıncılıkla ilgili hedefleriniz varsa, yeni bir yayın eviyle karşılaşabilir veya yeni bir ürün çıkarmak için fırsat bulabilirsiniz. Ayrıca, teknolojik ürünlere olan ilginin artabileceği bir dönem olabilir.

Bu yeni ay aynı zamanda irade gerektiren konularda motivasyon bulmanıza da yardımcı olabilir. Kiloyu vermek veya sigarayı bırakmak gibi konularda kendinizi motive edebilirsiniz.

Dünya genelinde, toprak grubu bir burçta ve beş gezegenin Boğa'da olması, gıda, tarım ve tarımdaki istihdamla ilgili gelişmelere işaret edebilir. Teknolojik yatırımların artması da beklenirken, yatırımcılar için güzel gelişmelerin olabileceği bir dönem olabilir.

Türkiye için ise, yeni ay haritasında İkizler burcunun yükselmesi ve yeni ayın 12. Evde gerçekleşmesi, gizli görüşmelere ve para-maddi değerler üzerine önemli tartışmalara işaret edebilir. Uluslararası ticari ilişkilere odaklanılabilir ve cezalarla ilgili yeni düzenlemeler yapılabilir.

Türkiye'nin doğum haritasına göre, Venüs'ün karşısında gerçekleşecek olan bu yeni ay, finansal kaynak arayışı ve olumlu geri dönüşlerin başlangıcı olabilir. Ekonomi ile ilgili görevlerde değişiklikler olabilir ve yeni isimler gündeme gelebilir. Ancak, kadın ve çocuklarla ilgili huzursuz edici gelişmelere de dikkat etmek önemlidir.

Diyerek bilgiler veren ünlü Astrolog Dinçer Güner, bu görüşleriyle hayatımızda nasıl etki edeceğine değinmiş ve önemli uyarılarda bulundu.

dineadsg.jpg

dsgadf.jpg

ASTROLOJİ HAYATIMIZI NASIL ETKİLER?

Astrolojinin en büyük değeri ise, hayatımızı yönlendirmemize ve düzenlememiz konusunda yol gösterici olmasıdır. Doğru bir şekilde kullanıldığında, kendimizi anlamamıza ve doğru kararlar almamıza yardımcı olacak bir kılavuz sunmaktadır.

Bununla beraber astroloji bireyin hayatındaki dönemleri belirlemesine yardımcı olmak için bir zaman haritası oluşturmuş diyebiliriz.

Yılın bölümlü zamanlarında meydana gelen gökyüzü olayları burçlar üzerinde etki ederek aslında doğrudan hayatımıza etki etmektedir.

Sonuç olarak astroloji bir somut veri sunmasa da hayatımızda bir belirleyici olduğunu da göz ardı etmemek gerekmektedir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.