Araştırma sonuçlandı: Dünyanın en zeki insanları hangi burçlardan çıkıyor? 

Araştırma sonuçlandı: Dünyanın en zeki insanları hangi burçlardan çıkıyor? 
En zeki burçlar, astrologlar tarafından ortaya çıkarıldı. Bazı astrologlar, kişilerin burçlarıyla zeka seviyelerinin bağlantılı olduğunu savunurken, yapılan araştırmalar sonucunda zeka seviyeleri diğer burçlara oranla yüksek olan burçlar listelendi.

Doğum saatimizden yükselenimizin hangi gezegen olduğuna kadar insanları etkileyen burçlarıyla ilgili yapılan bazı ilginç araştırmalar, burçların zeka seviyelerinde dahi etkili olabileceği savunmasını da ortaya koydu. Konuya ilişkin zeki olan burçlar sıralanarak listelendi. İşte detaylar...

MedyaRadar''da yer alan bilgilere göre; Aslında, en zeki 5 burç Kova, Başak, Oğlak, Akrep ve İkizlerdir, ancak dahilerin sahip olma eğiliminde olduğu kişilik özelliklerine sahip başka işaretler de vardır. Dahiler; konfor alanlarının dışına çıktıklarında tamamen atılmazlar; esnektirler ve duruma veya çevreye uyum sağlayabilirler.

İyi vakit geçirmek için başkalarının yanında olmaları gerekmez, çünkü hayattan zevk almayı bilir ve genellikle bir projeye veya problem çözmeye odaklanmaktan oldukça mutludurlar. Dahi olmak için inek olmanıza gerek yok, sadece yüksek bir zekaya ve yaratıcı bir beyne sahip olmanız gerekiyor.


İşte IQ seviyesi yüksek olan o burçlar:


''''1. Kova (20 Ocak - 18 Şubat) Kova, neredeyse her şeyi entelektüel zihinleri aracılığıyla filtreleme eğilimindedir.

Kendilerini bir durumdan uzaklaştırabilirler, bu da bir çözüm bulmalarını kolaylaştırır. Dengeli, yaratıcı ve soğukkanlı olmalarıyla tanınırlar. Akvaryumlar geniş fikirlidir ve kendileri dışındaki kaynaklardan fikir ve kavramları kabul ederler. Aslında, alternatif bakış açıları ararlar. Ancak, bir şeyi destekleyen kanıtları görmeden bir şey hakkında bir inanca bağlanmazlar.


2. Başak (23 Ağustos - 22 Eylül) Başaklar, insanların çoğu sıradan şeyler olsa bile, her türlü şeylerle ilgilenir. Bir çözüm için, cevap veya cevap bulmak Başak''tan satın alınması zorsa. Çözülemeyeni ve yapabileceğini düzeltmeyi sevenler. Ve sürekli düşünüyorlar.


3. Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak) Oğlaklar, akıllı kararlar vermelerine yardımcı olan çok metodik, kesin ve oldukça yapılandırılmış bir düşünce tarzına sahiptir. Hedefleri hakkında net bir fikre sahip olarak aşırı dürtüsel olmaktan kaçınırlar ve alternatif stratejiler düşünmeye istekliyken büyük resme bakarlar ve tüm sonuçları düşünürler.


4. Akrep (23 Ekim - 21 Kasım) Araştırmalara göre Akrep''i zihinsel güçleri, algısal zekaları ve yoğunlukları nedeniyle kandırmak neredeyse imkânsızdır. Algısal akıl yürütmeleri veya duyularından aldıkları bilgileri kullanma yetenekleri vardır. Duyularından çok fazla bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda onu çok hızlı bir şekilde kullanabilirler. Akrepler, diğer insanların kaçırmaya meyilli olduğu bilgileri alır. Bir Akrep''i dolandıramazsınız çünkü hemen üzerinize gelirler ve yüksek zekalarını intikam için kullanmalarını istemezsiniz.


5. İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran) Araştırmada yer bilgilere göre Zodyak''ın en hızlı düşünürleridir ve bilgi edinme ve yayma konusunda özel bir yeteneğe sahiptirler. Genellikle, bir dehanın başka bir göstergesi olan tam gelişmiş bir mizah anlayışına sahiptirler.


6. Balık (19 Şubat - 20 Mart) Balık, dağınık beyinli dâhiler klişesinden farklı değildir. Balıklar süper yüksek zeka ve yaratıcılığa sahiptir, ancak bazen kendi hayal güçlerine kapılabilirler. O kadar çok fikirleri var ki, boğulabilirler. Balıklar, başkalarının yaşadıklarına karşı duyarlı olma eğilimindedir. Duygusal olarak zekidirler, o kadar ki içgüdülerine güvenirler, karakter konusunda harika yargıçlardır ve gerçekten iyi bir insan olmayı önemserler.'''' | Kaynak: Medya Radar

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.